G4Media.ro

Apple colaborează cu Casa Albă pentru o aplicaţie şi un site care…

Apple colaborează cu Casa Albă pentru o aplicaţie şi un site care să ofere informații despre COVID-19/ Sediul Apple se află în carantină de peste o săptămână

Apple, Casa Albă şi agenţii federale americane colaborează pentru crearea unei aplicaţii şi a unui site care vor oferi informaţii de la Centrul pentru Controlul Bolilor referitoare la afecţiunea provocată de coronavirus, transmite Reuters, citată de News.ro.

Aplicaţia, care va fi disponibilă în app store sub numele de “COVID-19”, va pune utilizatorilor întrebări despre simptome, locul în care se află şi factorii de risc, iar apoi le va oferi informaţii actuale din partea Centrului pentru Controlul Bolilor, au declarat oficiali ai Casei Albe.

Aplicaţia va răspunde întrebărilor cele mai frecvente despre boala provocată de coronavirus, cu informaţii oficiale. Acelaşi informaţii vor fi disponibile pe site-ul www.apple.com/covid19, care va putea fi accesat de utilizatorii cu PC-uri cu sistem Windows, telefoane cu sistemul Android şi alte dispozitive non-Apple.

Apple a precizat că nu va colecta răspunsurile date de utilizatori întrebărilor puse de aplicaţie şi de site şi că răspunsurile nu vor fi trimise nici Apple şi nici vreunei instituţii guvernamentale.

Sediul central al Apple, aflat în nordul Californiei, se află în carantină de peste o săptămână. Directorul general al Apple, Tim Cook, a declarat la începutul acestei săptămâni că producătorul de iPhone-uri a donat 10 milioane de măşti de protecţie entităţilor din sectorul sănătăţii, după ce a utilizat reţeaua de furnizori a companiei pentru a identifica şi achiziţiona măştile.

sursa foto: Pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.