G4Media.ro

Apple are mai puţin de o lună la dispoziţie pentru a pune…

Sursa foto: Epic Games

Apple are mai puţin de o lună la dispoziţie pentru a pune în aplicare decizia instanţei din procesul cu Epic / Apple Store va trebui să accepte opțiuni de plată externe

Cererea de suspendare a decizie din procesul Apple vs. Epic, care prevede că producătorul iPhone-ului trebuie să permită dezvoltatorilor să folosească link-uri sau butoane către opţiuni externe de plată, a fost respinsă de judecătorul Yvonne Gonzalez Rogers.

“Cererea Apple a fost făcută după o citire selectivă a deciziei, cu ignorarea faptelor care au susţinut-o”, scrie în noua decizie a judecătorului.

Apple a depus cererea de suspendare susţinând că are nevoie de mai mult timp pentru a pune în aplicare decizia, care presupune rescrierea secţiunii din regulament care interzicea dezvoltatorilor să facă trimiteri către alte sisteme de plată.

Judecătorul a fost sceptic privind cererea Apple şi pentru că gigantul american voia suspendarea pe termen nedefinit a deciziei.

Cu suspendarea respinsă, Apple are termen până pe 9 decembrie să pună în aplicare decizia judecătorului.

Apple a anunţat deja că va face apel pentru a obţine o suspendare.

Epic Games a deschis proces împotriva Apple în august 2020 la Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul de Nord al Californiei,

Compania a contestat în mod special restricțiile Apple privind aplicațiile, pentru a nu avea alte metode de cumpărare în aplicație în afara celei oferite de App Store.

Epic a implementat modificări în jocul Fortnite pe 13 august 2020, pentru a ocoli sistemul de plată din App Store, determinând Apple să blocheze jocul din App Store. Acest fapt a provocat Epic dea în judecată Apple.

Sursa foto: Epic Games

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter