G4Media.ro

Apple a anunțat organizarea evenimentului său anual pe 14 septembrie / Vor…

sursa foto: Facebook\ Apple

Apple a anunțat organizarea evenimentului său anual pe 14 septembrie / Vor fi anunțate noile iPhone-uri și noul model Apple Watch

Apple a trimis marţi invitaţii presei, anunţând că evenimentul său anual va avea loc pe 14 septembrie, la acesta fiind aşteptate noi iProne-uri, transmite News.ro, care citează CNBC. Compania ar mai putea anunţa un nou Apple Watch şi noi modele AirPod.

Apple lansează Apple Watchuri o dată pe an, în timp ce pentru AirPoduri vor avea loc revizuiri, după ultima actualizare care a avut loc în 2019.

Lansarea va fi transmisă pe website-ul Apple. Compania a organizat evenimente de lansare virtuale de la începutul pandemiei, în 2020. De obicei, Apple lansează iPhone-urile noi în septembrie. Anul trecut însă, din cauza pandemiei, Apple a lansat modelul iPhone 12 în octombrie. Evenimentul din septembrie a fost folosit în schimb pentru prezentarea Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, iPaduri noi şi a serviciilor Apple One.

Este posibil ca Apple să procedeze la fel şi în acest an. Compania urmează să actualizeze în această toamnă modelele MacBook Pro şi iPad, cel puţin dacă va respecta programul anual. Dar nu este clar dacă acestea vor fi lansate la acelaşi eveniment ca şi iPhone. Iphone-urile din acest ar vor semăna probabil cu modelele anului trecut.

sursa foto: Facebook\ Apple

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter