G4Media.ro

„Apocalipsa apei”: Rusia flutură spectrul bombardării marelui baraj de la Kiev, care…

wikipedia

„Apocalipsa apei”: Rusia flutură spectrul bombardării marelui baraj de la Kiev, care „va îneca Ucraina”

Cotidianul rusesc Pravda a publicat un articol în care descrie efectele devastatoare pe care le-ar avea un atac asupra hidrocentralei de la Kiev”, „a cărui distrugere, în cel mai adevărat sens al cuvântului, va îneca Ucraina”.

„Încă de la începutul operațiunii speciale din Ucraina, mulți din Rusia s-au întrebat de ce forțele armate ale Federației Ruse nu au primit încă ordinul de a ataca așa-numitele centre de decizie”, scrie Pravda, care notează că acum „decizia privind distrugerea țintită a centrelor de decizie este o chestiune de timp”.

Însă, potrivit publicației rusești, ucrainenii „se tem că una dintre lovituri ar putea fi aplicată asupra locului, a cărui distrugere, în cel mai adevărat sens al cuvântului, va îneca Ucraina. Iar acest loc este barajul de la Kiev”.

Pravda citează canalul de Telegram „STORM News”, care a publicat chiar „un scenariu aproximativ al consecințelor distrugerii barajului”.

 • la aproximativ trei minute după „accident”, Obolon va fi distrus de un val de patru metri;
 • în cinci minute – Troenshchina;
 • după 10 minute – Hem,
 • după 15 minute – Rusanovka.
 • „Mai mult, riscul de inundații va afecta aproape 30 de orașe, sute de sate și localități”.

Pravda insinuează că un astfel de atac ar putea fi organizat chiar de Forțele Armate ale Ucrainei și spune că „pregătirea informațiilor pentru așa ceva a început deja”.

„În urmă cu câteva zile, o echipă de filmare de la canalul de televiziune de propagandă ucrainean 1+1 a venit în aceste locuri de la Kiev și a vorbit despre „crimele rușilor”. Pentru a doua zi, mass-media ucrainene descriu consecințele unei „probabile” lovituri rusești asupra centralei hidroelectrice din Kiev”, mai scrie Pravda.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. „dumbusters”

 2. Mujicia (Rusia) dementului de putler este un stat terorist, cu care nicio tara civilizata nu mai trebuie sa colaboreze in niciun fel.

 3. Un baraj nu se poate distruge cu o simpla racheta dar cu o mica bomba nucleara da.
  Rusia trebuie destructurata, demantelata si aruncata in hazna, altfel Europa va fi pentru 1000 de ani sub amenintarea unor alcoolici dementi.

  • Nu îmi amintesc dar parcă art. 64 din Convenția de la Geneva (actul adițional) prevede că distrugerea barajelor este crimă de război. Evident asta dacă i-ar păsa lui Ivan!

 4. Ca orice terorist care se respecta, statul Putin face ce stie mai bine: terorizeaza!

 5. Mă întreb de ce nu mă lăsa G4media să citez articolul din Convenția de la Geneva care prevede că distrugerea unui baraj ESTE crimă de război?!

 6. Un motiv in plus pentru furnizarea rachetelor cu raza lunga. Unu se ineaca cu apa, altu cu foc.

 7. Dacă nu ne lăsați să vă violăm dam bomba nucleară! 🤮🤮🤮

 8. In acest timp Ungaria: trebuie sa ridicam sanctiunile impotriva rusilor si sa fim iarasi prieteni.

 9. G4Media este noul Radio Erevan!

  Realitate: O publicatie ruseasca aminteste cum o publicatie ucraineana vorbeste de efectele posibile ale distrugerii unui baraj.

  G4Media: Rusia flutura spectrul distrugerii…

  Incerc sa ma dumiresc prin ce scamatorii de logica a ajuns G4Media la un astfel de titlu, dar devine din ce in ce mai clar ca n-au folosit nici logica, nici bunul simt…