G4Media.ro

Antony Blinken, la plecarea din România: „Mulţumesc gazdelor noastre fantastice”

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Antony Blinken, la plecarea din România: „Mulţumesc gazdelor noastre fantastice”

Secretarul american de Stat Antony Blinken a plecat miercuri din România după o vizită de două zile, în care a participat la reuniunea miniştrilor de externe din NATO şi s-a întâlnit cu oficiali de la Bucureşti, mulţumind într-un mesaj pe Twitter gazdelor „fantastice” şi exprimându-şi satisfacţia faţă de rezultatele bune ale discuţiilor avute aici, potrivit News.ro.

„Mulţumesc prietenilor şi colegilor mei de la NATO şi gazdelor noastre fantastice din România. Am încheiat o serie productivă de întâlniri şi discuţii. Alianţa va continua să meargă înainte de pe o poziţie de forţă, leadership şi unitate”, este mesajul postat pe contul oficial de Twitter al secretarului american de Stat.

Mesajul este însoţit de mai multe fotografii făcute la aeroport, în care Antony Blinken îşi ia rămas bun şi se urcă în avion.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

  1. Ultima relevanță a României e cea geostrategică. În rest, PSDNL și prostia votanților români ne-a distrus.

  2. De regula oficialii americani, prin conduite usor condescendente fata de unteri, etaleaza un entuziasm clar exagerat termeni precum „incredible”, „fantastic”, unbelievable” etc., in situatii protocolare normale, sugerand discret ca atitudinile si comportamentele gazdelor sunt mult peste asteptarile lor, care presupuneau ca suntem bipezi recenti.
    Iar cand sunt contrariati sau, mai rau, deranjati/iritati de anumite reactii si atitudini, le califica prin termeni ca „surprising”, „interesting” etc.

    • Te roade că nu mai vrea nimeni cu Rusia ta.

    • Pizma? Iritare? Complexat ca nimeni nu vrea cu Ruzzia ta draga? Cine naiba ii iubeste pe aia care omoara copii, mame, batrani? Slava Ukraina! Ruzzia, inapoi in Comuna Primitiva!

  3. La limbi in dos santem primii,normal ca s a simtit bine!

  4. Le parisiene? Mai degraba, Le moscovite! Cu cate milioane de ruble, copeici, de-alea de-ale tale, se mai schimba 1 Euro? Cum se mai prezinta rublele ruzzesti? Sub forma de bancnote sau sul de hartie igienica? Daca e sul, iti vine mai usor, dupa ce faci treaba mare!