G4Media.ro

Antony Blinken: Felicit poporul român la sărbătorirea Zilei Marii Uniri

Sursa foto: Twitter / Secretary Antony Blinken

Antony Blinken: Felicit poporul român la sărbătorirea Zilei Marii Uniri

Secretarul american de Stat, Antony Blinken, a felicitat joi, în numele Statelor Unite ale Americii, poporul român „la sărbătorirea Zilei Marii Uniri şi comemorarea unirii ţării dumneavoastră în urmă cu peste 100 de ani”.

„Acest an este unul special, când marcăm 25 de ani de parteneriat strategic între Statele Unite şi România. Relaţia noastră este puternică fiindcă este construită pe valori împărtăşite şi pe un angajament comun faţă de pacea şi prosperitatea cetăţenilor noştri şi a oamenilor din întreaga lume. Vizita mea la Bucureşti la începutul acestei săptămâni ilustrează forţa cooperării noastre strânse şi continue în multe aspecte, inclusiv al securităţii, în timp ce rămânem uniţi cu Aliaţii şi cu partenerii noştri ca răspuns la războiul brutal şi neprovocat al Rusiei împotriva Ucrainei”, se arată în mesajul secretarului de Stat.

„Le doresc românilor o zi naţională foarte fericită şi aştept cu interes să facem parteneriatul nostru şi mai puternic în anul care urmează”, a adăugat Blinken.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. LA MULȚI ANI ROMÂNIAAAAAAA!!!!!!!! De o VEȘNICIE AICI De 104 ani ROMÂNIA!!

  2. Nu pleca tocmai acum sa bem un „suc” de pere pastrat 5 ani in butoi, sa facem o comparatie cu whisky

  3. Puteau sa mai stea o zi, mai putin ungurii, si petreceam la un ciolan cu fasolica si o tuica. Nu gasesti asa prin SUA.

    • Unde ai vazut ruman petrecand cu un american la asa nivel. Vise taica😃 Doar Dragnea se dorea bagat in seama cu Trump dar a fost ironizat. Americanul nu se complica cu besinosi,mai degraba le dicteaza ce teme mai au de facut.Deci treci peste frustrare😄

  4. A plecat repede din țară și nu mă miră, nu a vrut să îi dispară ceasul de pe mână.

  5. Uncle Sam, go home!