G4Media.ro

ANSVSA: Loturi de tobă de porc contaminată cu Listeria monocytogenes , retrase…

ANSVSA: Loturi de tobă de porc contaminată cu Listeria monocytogenes , retrase de pe piață / Carrefour solicită returnarea produsului / Lista magazinelor din care ar fi putut fi achiziţionat

Un producător retrage de la comercializare loturi de tobă de porc „Drag de România” contaminată cu Listeria monocytogenes, iar Carrefour recheamă de la consumatori produsul.

„Vă informăm că societatea MARCEL S.RL. a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidentierii prezentei Listeria monocytogenes. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: Denumire produs: TOBA DE PORC DRAG DE ROMÂNIA Cod EAN: 2955660000000 Lot/DLC: 004091121 / 24.12.2021 Lot/DLC : 004121121 / 27.12.2021”, indică un anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

Se recomandă persoanelor care deţin produse din aceste loturi să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

„Persoanele care au consumat produsele menţionate mai sus şi care prezintă febră simplă sau însoţită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni”, se arată în anunţ.

Lista magazinelor în care a fost vândut acest produs poate fi consultată AICI.

Sursa foto: ANSVSA

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Era cea mai ieftina mîncare delicioasa a saracului. Normal ca nu e buna.
  Stie cineva ce mănâncă cîțu? Ceva turcesc, incîntator, probabil

 2. Nev@accinatii au fost protejati de guvern, neavand voie la Carrefour.

 3. Eu am cumparat azi de la Carrefour DN1 Prisma toba cu ciolan, scris in limba maghiara, deci ceva unguresc pe eticheta. Sper sa nu fie ceva de genul Drag de Ungaria.

 4. Off ce drag de România !

 5. Insectele nu au salmonella.

 6. Eu am cumparat smbata trecuta si am consumat acest produs. Acum aflu ca m-am contaminat cu o bacterie care ma poate imbolnavi foarte grav. Ei se ofera sa imi returneze banii inapoi. Si sanatatea mea?

  Listeria monocytogenes poate infecta creierul, membranele maduvei spinarii si/sau fluxul sanguin al gazdei prin ingerarea alimentelor contaminate
  Perioada de incubatie variaza intre cateva zile si cateva saptamani. Simptomele sunt dependente de poarta de intrare: oculara, cutanata, infecta amigdalelor, etc.
  Perioada de incubatie variaza intre cateva zile si cateva saptamani. Simptomele sunt dependente de poarta de intrare: oculara, cutanata, infecta amigdalelor, etc.