G4Media.ro

Angelina Jolie donează un milion de dolari în beneficiul copiilor care se…

Angelina Jolie donează un milion de dolari în beneficiul copiilor care se confruntă cu nesiguranţă alimentară în timpul pandemiei

Angelina Jolie a donat un milion de dolari în beneficiul copiilor care se confruntă cu nesiguranţa alimentară în contextul pandemiei de , informează Press Association, preluată de Agerpres.

Actriţa de la Hollywood, recunoscută pentru implicarea sa în cauze umanitare, a donat această sumă către organizaţia No Kid Hungry, care oferă hrană copiilor din familii cu venituri reduse de pe teritoriul Statelor Unite, unde multe şcoli şi-au închis porţile din cauza pandemiei.

„De săptămâna aceasta, mai mult de un miliard de copii din lumea întreagă nu mai merg la şcoală din cauza pandemiei de „, a spus Jolie.

„Mulţi copii depind de îngrijirea şi hrana pe care o primesc în timpul orelor de curs, printre aceştia şi 22 de milioane de copii din Statele Unite care depind de ajutorul alimentar”. ”No Kid Hungry face eforturi ferme de a ajunge la un număr cât mai mare dintre aceşti copii”, a adăugat actriţa.

Angelina Jolie, în vârstă de 44 de ani şi laureată cu Oscar, nu este singura celebritate care se alătură eforturilor de ajutorare în plină pandemie de .

Organizaţia Clara Lionel Foundation, înfiinţată de Rihanna, a donat 5 milioane de dolari în beneficiul unor organizaţii din Statele Unite şi din alte regiuni de pe glob.

Fostul guvernator de California şi actor de la Hollywood Arnold Schwarzenegger a promis un milion de dolari pentru a sprijini o companie care furnizează resurse personalului medical din prima linie, iar Ryan Reynolds şi Blake Lively au donat o sumă similară către două asociaţii care administrează bănci de alimente.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ei, lasă că acuși vine vremea și iese și Țiriac cu pușca și Năstase în spielhosen și donează treizeci de mistreți și opt trichineloze la săraki, să treacă criza cu ei! Înafară de Becali, cam liniște printre oamenii de”afaceri” autohtoni, în materie de caritate.Hai curaj, tovarăși, curaj!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.