G4Media.ro

Angajații Salinei Târgu Ocna au intrat în grevă. Ei cer voucherele de…

Angajații Salinei Târgu Ocna au intrat în grevă. Ei cer voucherele de vacanță

Cei 230 de angajați de la Salina Târgu Ocna au încetat lucrul miercuri dimineaţă în toate compartimentele – în activitatea de exploatare a sării, în cea de extracţie de saramură, dar şi în activitatea de agreement din bazele turistice. Oamenii sunt nemulţumiţi de neacordarea voucherelor de vacanţă în acest an.

„Aceste vouchere au fost prinse pe anul 2019, a fost suma alocată pentru ele, dar conducerea SALROM Bucureşti a amânat, încă din luna iunie, până în momentul când aceasta s-a dorit a fi folosită în alte scopuri printr o rectificare de buget. Din fericire acest lucru a fost respins de către Ministerul Economiei. Însă noi tot aşteptăm drepturile noastre”, a declarat pentru G4Media.ro Dan Popa, liderul de sindicat de la Salina Tg. Ocna.

În acelaşi timp, liderul de sindicat băcăuan spune că SALROM este o societate pe profit: „Numai anul trecut profitul a fost de peste 1000 de miliarde lei vechi, profit realizat de către cei 1.700 de salariaţi din ţară. Nicio sucursală a societăţii nu este pe pierderi, nu există datorii la stat la alte obligaţii financiare”, afirma Dan Popa.

Angajaţii Salinei Tg Ocna spun că vor rămâne în grevă până le vor fi acordate voucherele pe anul 2019 şi includerea lor într-un act adiţional la contractul colectiv de muncă.

Foto: Salina Tg Ocna

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Voucherele astea nu aunt optionale cumva? Sunt prinse in ccm?
  Miroase a smen politic. De ce nu au intrat in greva saptamana trecuta?

 2. Milogii au fost învățați de Psd să ceară pomană. Plus vreun lider sindical nostalgic după Veo !
  As trimite pe cineva din guvern să le promită o restructurare și să demită conducerea. O să le treacă repede

 3. Unde vreti ba in vacanta la bucuresti acasa la iliescu

 4. Milogii au fost învățați de Psd să ceară pomană. Plus că au sigur un lider sindical nostalgic după Veo !
  As trimite pe cineva din guvern să le promită o restructurare și să demită conducerea. O să le treacă repede

  • Milog e tatatu iar pomana la Belu cere maicata.Eu zic sa-i expulzezi in Rusia, da-i i masa.Ai muncit vreodata in mina la orizontul noua, dobitocule, care habar na-i de munca…avorton de milogi la belu.

  • De-aia sarbatorea orlando cu sampanie plecarea din guvern,mai stii?Iar pentru postakul sindicalist: te pune cineva sa muncesti de pomana ,daca nu esti multumit? Cauta-ti de lucru in alta parte,sau nu te duce capul sa faci altceva? Cat au fost hotii la guvernare,v-a auzit cineva?VESNICA DIVERSIUNE COMUNISTA,CUM VINE OPOZITIA LA GUVERNARE,CUM SAR TOTI CU PROTESTELE,SECURISTII BAGATI DE ILICI IN MINE IN ANII MINERIADELOR SA CONDUCA SINDICATELE SPRE GREVE „SPONTANE” NU SE DEZMINT! HUOO,MUISTILOR!

 5. Liderul de sindicat vorbeśte de mii de miliarde…în lei vechi…mai bine zicea în mărci germane, hai serios, ăștia pe ce lume trăiesc?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.