G4Media.ro

Andrei Pleșu anunță că „Dilema veche” s-ar putea închide

Andrei Pleșu anunță că „Dilema veche” s-ar putea închide

Andrei Pleșu a anunțat că Dilema Veche s-ar putea închide. „Da, Dilema (veche) se confruntă cu o iminentă dispariție”, a scris, marți, Andrei Pleșu, în editorialul denumit „O dilemă mai puțin în presa noastră…”.

„În contextul de acum, nu e cuviincios să ne plîngem. Mor oameni, moare piața muncii, mor ramuri întregi ale vieții economice și financiare. Mor certitudini care păreau definitive, mor deprinderi private și comunitare „tradiționale”, mor speranțe și instituții al căror temei părea de neuzurpat. Așa stînd lucrurile, nu putem pretinde ca un săptămînal de cultură să supraviețuiască nestingherit. Da, Dilema (veche) se confruntă cu o iminentă dispariție. Condițiile de existență pe care ni le propune Holdingul Adevărul sînt, în fapt, un mod de a sugera retragerea…”, a scris, marți, Andrei Pleșu.

La începutul lunii aprilie, versiunea tipărită a revistei „Dilema veche” și-a suspendat activitatea, după 27 de ani de apariție. Redactorul-șef, Sever Voinescu, a precizat că motivul este dispariția pieței.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. R.I.P.

  Ce milogeala de 2 bani.

 2. Las că își face grasu ăsta „Dilema Nouă”.

 3. Dilema mea? Cum Dumnezeu mai rabda pamantul imbecili ca „neg pe scrot” si ” metro2033″?! Lectura nu a omorat pe nimeni. Cititi, cititi, tot veti ramane cu ceva.

  • Dilema mea? Cum Dumnezeu mai rabda pamantul imbecili ca „neg pe scrot” si ” metro2033″?! Lectura nu a omorat pe nimeni. Cititi, cititi, tot veti ramane cu ceva.
   P. S. g4media. ro, era vorba despre editia tiparita.

 4. „Mor oameni, moare piața muncii, mor ramuri întregi ale vieții economice și financiare. Mor certitudini care păreau definitive, mor deprinderi private și comunitare „tradiționale”,”.

  Mor multe si multi zilele acestea, spune domnul Plesu.

  Numai prostia fara margini a unor imbecili de trolli ca metro20… si neg … este nemuritoare.
  Cretini voiculescieni fara limita de tampenie si frustrare, Mircea Badea style..

 5. ” Și-a trăit traiul, și-a mâncat mălaiul. ” Prea multă aroganță dar soluții nu prea. Toți știm să ne plângem dar eu n-am citit soluții de la acești domni culți. Doar probleme nuanțate.

 6. După tine, J.L., cei culți ar trebui îndepărtați. Ca să nu te molipsești, cumva!
  Ne învârtim într-un cerc vicios în țara asta fiindcă sunt prea mulți ca tine.
  Comunismul v-a creat, ca sub produse umane.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.