G4Media.ro

Andrei Baciu: Implicarea tuturor cultelor religioase din România a fost esenţială în…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Andrei Baciu: Implicarea tuturor cultelor religioase din România a fost esenţială în demararea campaniei de vaccinare / O să intensificăm acţiunile de comunicare

Secretarul de stat din Ministrul Sănătăţii Andrei Baciu a afirmat, luni seară, că implicarea tuturor cultelor religioase din România a fost esenţială în demararea campaniei de vaccinare. De asemenea, Baciu a anunţat că va fi intensificată campania de vaccinare, urmând a se face apel la artişti, sportivi şi orice alte personalităţi care pot duce mesajul despre vaccinare la cât mai multe persoane.

 • ”Implicarea tuturor cultelor religioase din România a fost esenţială în demararea campaniei de vaccinare şi permiteţi-mi pe această cale să le transmit toată recunoştinţa şi mulţumirea noastră pentru tot efortul pe care l-au făcut. Realmente, au jucat un rol esenţial în transmiterea informaţiilor corente, pentru că asta a fost una dintre problemele esenţiale”, a declarat, luni seară, la TVR 1, Andrei Baciu.

Acesta a precizat că în perioad următoare se va intensifica comunicarea, urmând a fi vizate tot mai multe categorii de persoane.

 • ”O să intensificăm acţiunile de comunicare. Motivul pentru care nu am făcut-o până acum şi o să o facem în perioada următoare este că aceste lucruri trebuie făcute simetric cu campania de vaccinare, pentru că altfel creezi aşteptări pe care nu le poţi împlini. Nu am avut suficient de multe doze până acum”, a mai declarat Baciu.

Întrebat dacă se va apela la manelişti sau sportivi, secretarul de stat a precizat: ”Orice fel de abordre care aduce şi promovează vaccinarea, pentru orice fel de domeniu este un pas înainte”.

Acesta a explicat că în prima etapă s-au vaccinat persoanele care-şi doreau foarte mult acest lcuru, vizionarii, acum ajungându-se la un alt segment al populaţiei: pragmaticii:

 • ”Din punct de vedere teoretic, intrăm în segmentul celor care sunt pragmatici şi ei caută motive şi argumente, un beneficiu personal, fie el şi biologic, care să-i determine”.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. De ce manipulați, cultele nu s-au implicat în nici un fel?

  • .. hahaha … avram iancu , de ce manipulezi ?
   … cultele religioase „s-au implicat in demararea campanie de vaccinare ”
   si exista comunicare
   si bravo lor !
   … stii , comunicare inseamna ca oamenii vorbesc unii cu altii … incearca si tu … sau nu ai liber de la „coalitiadughin-putin” ? …

 2. cultul chilotarului important