G4Media.ro

Ancheta suedeză de presă privind postlicealele sanitare false din România – premiată…

Ancheta suedeză de presă privind postlicealele sanitare false din România – premiată de Asociația Jurnaliștilor suedezi de investigație. Tăcere totală în România, la 5 luni de la dezvăluirea practicilor postlicealelor

Ancheta despre asistentele false din România le-a adus jurnaliștilor de la Televiziunea publică din Suedia premiul cel mare al Asociației Jurnaliștilor suedezi de investigație. Premiul a fost decernat duminică, pentru dezvăluirea “înșelătoriei sistematice cu acreditări”, a declarat pentru Edupedu.ro jurnalista Jazz Munteanu, parte din echipa de investigație.

Între timp, Ministerul român al Educației păstrează o tăcere totală cu privire la postlicealele sanitare. Instituția nu a anunțat nicio măsură și nicio concluzie a controalelor pe care le-a anunțat la școlile postliceale sanitare. Au trecut 5 luni de când jurnaliștii suedezi au dezvăluit cazuri concrete de asistenți medicali cu diplome reale emise de postliceale sanitare din România, diplome recunoscute de statul român, dar obținute fără o pregătire reală în domeniul sanitar. Edupedu.ro a solicitat oficial Ministerului Educației concluziile anchetei și măsurile luate. Vom reveni cu informații, când le vom primi.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. La noi sunt premiati jurnalistii care nu vad hotiile.

  • Dar PG-ul lui lazarika nu stie ca se poate autosesiza ?!

  • La noi, oamenii vor bani usori, nemunciti, fara studii si fara efort. Valorile voastre sunt vise si infractiunile necesare pentru a realiza acele vise, fiindca nu stiti sa functionati intr-o lume normala. In tara voastra, hotii sunt mai respectati decat intelectualii.

   Sunteti un popor dezastruos, catastrofal, praf si pulbere.

   Daca n-am dreptate, atunci de ce romanii continua sa sustina hoti la conducerea tarii, dupa 30 de ani de jaf national? Ce e in neregula cu voi? De ce sunteti atat de ticalosi? Sunteti o natie de hoti bolnavi mintal.

 2. D-lor ziaristi discutati ca sa va aflati in treaba, invatamantul romanesc este mort si nu se stie… 70% dintre cadrele didactice au facut facultati de gara, sambata si duminica, in majoritate fac. particulare, facute cu bani, examenele cumparate, etc.
  Nu va puneti intrebarea de ce o nulitate este pusa de 3 ori ministru cand ea a distrus efectiv acest minister, rasp. este simplu… nu avem nevoie de oameni care sa- si puna intrebari ci de oameni slugi!
  Faceti cercetari si veti gasi si alte segmente profesionale care au obtinut diplome cumparate( ma refer la celle platite bine in strainatate)!

  • A patra oară, se ține după ,,dai hard” cu ,,Brus Uilis”. Să sperăm că se oprește filmul că sa nu continue și zgripțuroaica …

 3. Premiantii stiu ca asistentii in cauza lucreaza in continuare in Suedia?

 4. Dar pentru ce nu este tacere in Romania?!

  • inclusiv pt fracturile de logica elementara si efectele dezastruoase pe care le-au avut assomarile/(re)fo’mele „dreptace”

 5. Clar… sustinatorii „dreptacilor” (si-n general „dasteptii” din rssh tzigania) au gasit (din nou*) o alta „dovada”…
  in schimb… tacere totala despre „valoarea” reala a unei „diplome**” emisa, de exemplu, de una dintre „universitatile” recunoscuta domn’e pa plan mundial… upg/ipg
  ____________________________________________________
  * cu ce furie s-au repezit pe zbiru-hared identificand iei si iele gauza reala a porcariei ineficace numita pompos „invatamant”
  ** vassilika ar trebui sa stie la ce ma refer

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.