G4Media.ro

Anchetă la Bihor, după ce presa locală a dezvăluit că mai mulți…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Anchetă la Bihor, după ce presa locală a dezvăluit că mai mulți polițişti s-ar fi luat la bătaie la o petrecere de zi de naștere la care au participat și oameni de afaceri și politicieni

Un amplu scandal ar fi avut loc, la finele săptămânii trecute, la o petrecere de zi de naștere la care au participat peste 150 de invitați, printre care polițiști, oameni de afaceri și politicieni locali, a relatat pe surse ebihoreanul.ro. Mai precis, incidentul s-ar fi petrecut în noapte de sâmbătă spre duminică, în comuna Cărpinet, unde şeful de Post din Pietroasa, Raul Rotar, şi-a serbat ziua de naştere, la sala de evenimente Cipriano.

Potrivit ebihoreanul.ro, scandalul a început în jurul orei 03:00, pe terasa localului, şi ar fi fost declanşat de un schimb de replici între polițiștii V.I. din Lazuri de Beiuş, şi C.P. din Rieni. În disputa dintre cei doi a intervenit încă un polițist din Rieni, însă, în loc să se calmeze, protagoniştii s-au „înfierbântat”. Altercația a degenerat într-o adevărată încăierare, în care bătăuşii şi-au împărţit pumni şi picioare, făcând şi victime colaterale printre alţi petrecăreţi sosiţi să-i despartă.

„S-a întâmplat afară, în faţa sălii, s-au înjurat, apoi s-au luat la bătaie. Au fost rănite mai multe persoane, cât de grav, nu ştiu, însă din câte spune lumea i-ar fi despărţit în final şeful Poliţiei Ştei, Rafael Tonca”, a declarat unul dintre participanții de la eveniment pentru ebihoreanul.ro, sub protecția anonimatului.

Potrivit informațiilor g4media.ro, până în prezent nu a fost depusă nicio plângere penală în urma acestui incident, însă în urma apariției informațiilor din presă, „șeful inspectoratului a dispus, de urgență, efectuarea de verificări, prin Biroul Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale în consecință”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Trebuia cineva sa sune la 112!

  2. Când îți vin salariile triple față de cei din privat fără să înveți nimic ce faci? Pai te tii de petreceri cu manele si injunghieri, ca orice interlop respectabil!
    Respect românilor ce votează alianța PSD-PNL-UDMR-AUR!