G4Media.ro

Anchetă în Timișoara, după ce plânsul unui copil și țipetele unei femei…

Anchetă în Timișoara, după ce plânsul unui copil și țipetele unei femei auzite din stradă au fost înregistrate de o tânără. Educatoare: Trageți la răspundere responsabilii care fac posibilă o pseudo-educație

Anchetă la Inspectoratul Școlar Timiș, după ce o tânără a înregistrat cu telefonul momentul în care plânsul unui copil și țipetele unei femei se aud din stradă, în Timișoara. În înregistrarea greu de ascultat se aud plânsetele și strigătele copilului. Clipul a fost comentat și distribuit de zeci de mii de persoane. Nici acum nu se știe unde exact s-au petrecut scenele, pentru că în clădirea din care se aude plânsetul copilului sunt două instituții: o creșă la parter și o grădiniță la etaj. Directoarele instituțiilor neagă incidentul, Inspectoratul Școlar Județean anunță că a demarat o anchetă, potrivit știriletvr.ro. Educatoarea Ioana Bratu a comentat cazul pe blogul său, explicând de ce și cum în sistem ajung oameni care nu sunt potriviți pentru lucrul cu copiii, “pe niște testări psihologice irelevante sau absente”.

Femeia care a filmat acest clip era în fața sediului în care funcționează atât Grădinița 25 cu program prelungit, cât și creșa Ileana Cosânzeana din Timișoara. Filmarea ar fi fost făcută în miezul zilei, la ora 12:08, potrivit sursei citate.

 

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Groaznic, săracul copil cum repetă într-una „m-am cumințit!”

  2. M a impresionat pana la lacrimi plansul acelui copil destept , cum o ruga pe ,, educatoare ,, cea care l tortura ! Cum sunt lasate astfel de specimene cretinoide sa ,, educe ,, sufletele nevinovate ! Doamne cat de sadic sa fi ! !

  3. Din ciclul (Imbecilii care lucrează în învățământul românesc.)

  4. Poate ar trebui sa discutati si cu educatoarele, ati afla detalii socante despre aceasta doamna director de la PP 25

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.