G4Media.ro

Anchetă după apariţia în mediul online a unor imagini cu o fată…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Anchetă după apariţia în mediul online a unor imagini cu o fată de 15 ani bătută de o alta de 17 ani la Arad, în timp ce tatăl agresoarei filma

O anchetă a fost începută în Arad după ce, pe internet, a fost distribuit un videoclip în care se vede cum o fată de 15 ani este bătută de o tânără de 17 ani, care îşi umileşte victima căzută şi dă cu picioarele în ea, în timp ce tatăl agresoarei filma scenele fără să intervină, relatează Agerpres.

Filmarea ar fi fost distribuită chiar de agresoare, pentru a se lăuda în cercul de prieteni şi colegi, dar s-a „viralizat” în câteva zile, incidentul având loc în 21 septembrie.

În filmare se vede cum o adolescentă este lovită repetat cu palmele pe cap şi spate, este trasă de păr, lovită cu capul de o teracotă, aruncată pe jos, lovită cu picioarele, înjurată şi ameninţată de agresoare că îi dă foc. Victima îi cere agresoarei să înceteze, însă aceasta continuă loviturile.

Filmarea ar fi fost făcută de tatăl agresoarei, care participa fără să intervină, el fiind auzit pe filmare cum aduce unele reproşuri victimei.

Cele două fete sunt eleve la un liceu din municipiul Arad, dar incidentul ar fi avut loc în casa agresoarei, unde victima ar fi fost ademenită.

Autorităţile s-au sesizat în acest caz şi fac o anchetă.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi instigare la lovire şi alte violenţe, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Poliţiştii de la Biroul de siguranţă şcolară, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad, s-au deplasat la unitatea de învăţământ unde învaţă cele două fete pentru a le consilia şi a analiza oportunitatea luării unor măsuri suplimentare”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

De asemenea, reprezentanţii DGASPC Arad au transmis, la solicitarea AGERPRES, că au fost sesizaţi de poliţişti pentru a asista la audierea victimei, „fiind vorba de o minoră care a fost bătută, după cum declara aceasta, pe fondul unor divergenţe mai vechi”.

Victima primeşte asistenţă de specialitate de la DGASPC, fiind inclusă într-un program de consiliere psihologică.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. parenting.

  2. România Educată dăunează grav elevilor. Prea multă mate-fizică și, în special Legile lui Newton, din Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, duc la conflicte grave între subiecți. Totuși, în acest caz, Principiul al III-lea al Mecanicii nu s-a confirmat.