G4Media.ro

Anchetă declanșată de Poliția Transportului Public, în urma incendiului de la metrou…

Anchetă declanșată de Poliția Transportului Public, în urma incendiului de la metrou din zona staţiei Piaţa Romană

Poliţiştii Brigăzii pentru Transportul Public s-au sesizat din oficiu, marţi, şi fac cercetări pentru distrugere din culpă, respectiv neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, în legătură cu incendiul de la metrou din zona staţiei Piaţa Romană, relatează Agerpres.

„Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a informat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Marţi dimineaţa, o garnitură de metrou a rămas blocată la plecarea din staţia Piaţa Romană şi un strat gros de fum a invadat unul dintre vagoane.

Călătorii au fost evacuaţi.

Cauza probabilă a incendiului de la metrou ar fi fost o flacără la o cutie cu conductori la nivelul şinei, de la care s-au înregistrat degajări de fum în zona Piaţa Romană, a declarat şeful ISU Bucureşti-Ilfov, Orlando Şchiopu.

La faţa locului au fost mobilizate 20 de autospeciale de stingere, 39 de echipaje SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Au fost asistate un număr de 25 de persoane, dintre care două au fost transportate la Spitalul Floreasca.

sursa foto: ISU Bucuresti-If

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter