G4Media.ro

Anchetă a Parchetului European în 5 ţări privind o fraudă cu TVA…

Anchetă a Parchetului European în 5 ţări privind o fraudă cu TVA de peste 14 milioane de euro / Procuror: Fără Parchetul European, ancheta ar fi durat luni

Parchetul European a făcut azi percheziţii azi în 5 state precum Germania, Olanda, Slovacia, Bulgaria şi Ungaria privind o fraudă transfrontalieră de peste 14 milioane de euro, potrivit unui tweet al Parchetul European (EPPO).

„Fără EPPO, ar fi durat luni de zile. Acum a fost o chestiune de doar câteva săptămâni”, a declarat procurorul delegat european Marcus Paintinger.

Valoarea adăugată a EPPO este că, de exemplu, în acest caz, procurorul german a trimis cererile de percheziţii direct la colegii lui, fără formalităţile de comisie rogatorie ca până acum. Pentru că EPPO e un birou unic care acţionează în 22 de state şi totul se face electronic prin intermediul sistemului informatic de gestionare a cazurilor”, au declarat surse oficiale pentru G4media.ro.

Parchetul European a început să lucreze de la 1 iunie 2021.

Citeşte şi

Parchetul European își începe activitatea. Cum funcționeaeză EPPO și de ce este nevoie de o nouă instituție care să supravegheze cheltuirea banilor europeni

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Tudorele, se mișcă Kodruța…Și cât te-ai chinuit tu să o rezolvi?!

  2. Kodruta despre care zici este aceeasi cu aia care l-a scapat pe Dragnea cu o gainarie financiara pentru care si-a luat 2 ani de puscarie.

    De ce crezi tu ca l-a salvat cu o gainarie, in loc sa instrumenteze si sa recupereze prejudiciile din dosarele TelDrum si Bellina?

    Gandeste-te! Poate intelegi apartenenta celor doi la acelasi grup. Daca nu, argumenteaza punctual (nu in lozinci tip „Kodruta = anticoruptie”, „Kodruta = democratie”, „Dragnea=dictatura” etc.) LOGIC, cu acte si fapte concrete din care rezulta in clar ca astia doi nu fac parte din acelasi grup.

    • @Lotus, Raspunsul este simplu: nu a fost lasata. Dar nu-i nimic, what doesn’t kill you makes you stronger. Dosarele mai serioase ale lui Dragnea inca sunt pe conducta. Daca nu o dadea jos USL-ul probabil pana acum ar fi fost deja condamnat si pentru ele.

  3. Pe langa tunurile din Romania suma mi se pare maruntis, ati mai auzit de Hrebe, Mitrea si toti rechinii psd-isti care s-au giftuit pe generatii de acum incolo cu sume care ar eclipsa bugetele unor state mici ?