G4Media.ro

Anca Florea, consilier general al Capitalei din partea PSD și fostă realizatoare…

Anca Florea, consilier general al Capitalei din partea PSD și fostă realizatoare de emisiuni la Antena 3, a fost pusă de Firea șefă la Circul București

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță că Anca Florea, consilier general al Capitalei din partea PSD și fostă realizatoare de emisiuni la Antena 3, preia atribuțiile de manager al Circului Metropolitan București.

„Mult succes, Anca Florea! Un om onest, profesionist, dinamic! La cat mai multe spectacole de calitate!”, a scrie Firea pe pagina sa de Facebook.

Primăria Capitalei anunță că Anca Florea a preluat atribuțiile funcției de manager al Circului Metropolitan București, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director la această instituție.

„Cu o vasta experienta jurnalistica, cunoscuta voce de radio si realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat si o serie de posturi cu atributii in management si comunicare, atat in Radiodifuziunea Romana cat si in cadrul Ministerului Culturii. A fost realizatoare de emisiuni la Radio Romania Actualitati, Redactor-Sef Stiri la TVR International, membru CA la Radiodifuziunea Romana etc.”, mai precizează Firea, fără a menționa că Anca Florea, în prezent consilier general PSD în CGMB, a fost și realizator de emisiuni la Antena 3.

Circul Metropolitan București a fost condus anterior de Bogdan Stanoevici.

Foto: Aurelian Bădulescu și Anca Florea / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Omul potrivit la locul potrivit :)))))))))))))))

  2. Va face triplu salt sigur mortal?

  3. Cred ca ar putea intra si-n arena , in calitate de clovn, ca doar o fi invatat cate ceva dela Sefa .

  4. „Vasta experienta jurnalistica” a madamei Florea o recomanda pentru un post la… Circ. Nu o pot contrazice, doar ca postul respectiv nu e in conducere, ci, cel mult in arena, sa distreze copiii. Asta in zilele bune, ca in rest poate curata pe jos dupa elefanti.

    Fifi chiar nu-si da seama ce spune, sau doar i-a tras-o subtil toapei realizatoare de la Latrina 3? Si inteleg ca-l ia sui pe urangutanul ala din poza cu ea?

  5. O sa bage in arena 5 politruci si asta o sa fie circul, ca animale nu mai are voie! INTERZIS celor sub 18 ani.

  6. AHahaha, Şefa la Circ la propriu :))))))) Decizii bune peste decizii bune! Se ține bine de tot doamna Pandele :)))))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.