G4Media.ro

Ana Birchall a lăsat fără atribuții doi secretari de stat aduşi de…

Ana Birchall a lăsat fără atribuții doi secretari de stat aduşi de Tudorel Toader

Nicolae Popa, secretar de stat din octombrie 2018 şi Sebastian Costea, consilier personal al lui Tudorel Toader în perioada mai 2017- aprilie 2018 şi ulterior secretar de stat, nu mai au nici o atribuţie în conducerea Ministerului Justiției, după cum arată site-ul ministerului. Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a preluat atribuţiile celor doi.

Doar Mariana Moţ, secretar de stat în cadrul Ministerul Justiţiei încă din ianuarie 2016, mai apare ca având în coordonare diverse atribuții: Direcția contencios, Biroul de statistică judiciară, Unitatea de management public, Comisia pentru constatarea calității de luptător în rezistența anticomunistă, Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate şi Direcția Națională de Probațiune.

Surse judiciare au explicat pentru G4Media.ro că Nicolae Popa şi Sebastian Costea sunt consideraţi apropiaţi ai fostului ministru, Tudorel Toader.

Anterior preluării fotoliului de ministru de către Birchall, Popa avea sub coordonare Serviciul Profesii Juridice, Serviciul comunicare şi relaţii publice, Biroul de statistică judiciară, Unitatea de management public, Structura de informare publică, Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Institutul Naţional de Expertize Criminalistice. Iar Sebastian Costea se ocupa de coordonarea Agenţiei Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, Direcţiei Naţională de Probaţiune, Direcţiei de Probaţiune, Direcţiei programe europene, Direcţiei investiţii ş Direcţiei de implementare a proiectelor finanţate din împrumuturi externe.

Nicolae Popa este cel care, în 20 august 2018, a semnat ordinul prin care a fost pusă în aplicare decizia de admitere a solicitării lui Tudorel Toader pentru un post de notar la Iaşi. Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut în data de 10 august admiterea în Uniunea Notarilor Publici, fără examen, la Iaşi, întrucât are calitatea de fost judecător al Curţii Constituţionale.

Foto: Ana Birchall (InquamPhotos / George Călin)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Eu m-am gândit că i-a lăsat fără altceva… ca și pe ăla din Gip(știți voi care).
  Good morning very muci Parol.
  P.S. Până la urmă Turborel e notar sau ba ?

 2. Dacă trebuie să dea ieczamen de intrare în profesie, v-ați ars fraților. Are Turturel niște cunoștiințe de drept ,de nu știu cine le poate corecta. Nici măcar Niciolichea nu poate singur, trebuie să-l cheme și pe Șurubel Șerban. Ba poate chiar și pe Ciordache. Trei Doamne și toți trei. Mă rog, patru, că poate vine și farfuza asta …ce zice că interimară…Bitch All.

 3. Pana in prezent – rafuieli personale.
  Madame Birchall, daca desfintati SS dovediti ca sunteti altcineva decat TT. Pana atunci….aceeasi Marie, cu alta palarie.

  • Corect, ori repara tot ce a stricat Tudorel, ori e acelasi cacat.

  • Si palaria e la fel, nu-i alta. Sunt lupte interne. Ea e cu Dragnea Tudorel a devenit indezirabil.

  • Eu am dubii. Birchall e o propagandista psd inraita si o inhaitata cu cele mai fetide gunoaie din acest grup infractional. Un membru in GUVERNUL HOTIEI NATIONALE nu poate fi decât hot sau complice la jaf.

  • Sonia,ai dreptate.Asa stau lucrurile.

  • SS-ul are binecuvântarea hamsterului, așa că nu o să fie desființat de birchall.

 4. Bine ca nu i-a lasat fara salariu. Sa mai spuna cineva ca suntem pe ultimul loc in Europa. Uite la secretari de stat suntem de departe pe primul loc. Avem mai multi secretari de stat decat toate tarile din UE la un loc. Cand vor sa recompenseze pe cineva care merita, il pun fie consilier fie secretar de stat. Sunt posturi „fara numar”.

 5. Doamna tuta asta nu trebuia sa lupte pentru posibilitatea primirii online a vizelor pentru SUA? Ca dăncilă o lauda foarte foarte buna de tare

 6. Recomand mai mult sex la nivel înalt acolo, mai ales pentru femei. Veorico, Anutzo, hai cu peleul între craci, lăsați personalitatea autoritară

 7. Astia care au colaborat cu Talharel nu pot fi numiti oameni cinstiti. Sunt niste oportunisti ieftini. Niste jigodii. Acesti indivizi au fost 2 mascote care i-au executat orbeste ordinele. Se vor intoarce in anonimat, de unde au plecat. Vor avea soarta slugilor unui Slugoi mai mare.

 8. Madam Birchal inca un membru in Guvernul Hotiei Nationale,investita cu puere decizionala in justitie, aparatoarea aceluiasi grup infractional si de crima organizata,numit PSD.Asta chiar va semna OUG-ul care salveaza de puscarie gasca de infractori din PSD.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.