G4Media.ro

Amenzi de 3.000 de lei pentru câțiva turiștii din Sinaia, care nu…

Amenzi de 3.000 de lei pentru câțiva turiștii din Sinaia, care nu purtau măștile de protecție

Jandarmii prahoveni au aplicat, sâmbătă, amenzi de 3.000 de lei pentru nepurtarea măştii de protecţie unora dintre turiştii care intenţionau să urce pe pârtiile de altitudine din Sinaia.

Mai precis, jandarmii au aplicat şase amenzi în valoare de câte 500 de lei pentru nepurtarea măştii de protecţie.

City managerul Primăriei Sinaia, Marian Panait, a declarat  că peste 5.000 de turişti au urcat pe pârtiile din golul alpin, autorităţile locale cerând suplimentarea efectivelor de jandarmi pentru a se asigura respectarea măsurilor impuse în contextul pandemic.

În aceste condiţii, la staţiile de îmbarcare de la instalaţiile de transport pe cablu s-au format cozi imense, iar turiştii au aşteptat în anumite zone chiar şi aproape două ore pentru a urca pe munte, relatează Agerpres.

Pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia, turiştii au postat poze în care se poate observa cum sute de persoane stau la cozi la staţiile de îmbarcare ale instalaţiilor pe cablu.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Reacția Poliției Constanța după slujba ținută joi noapte de IPS Teodosie: ”Scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni”.
  Poliția Constanța a transmis, după slujba ținută de IPS Teodosie la Catedrala Arhiepiscopală după ora 23.00, când restricțiile în vigoare interziceau circulația, că forțele de ordine ”au acționat în zona respectivă”, atenționând verbal persoanele prezente.
  ”Cu privire la evenimentul religios desfăşurat seara trecută, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel, precizăm faptul că polițiști și jandarmi constănțeni au acționat în zona respectivă, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 – 05.00, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție în mod corespunzător”, spune Inspectoratul de Poliție Județean.

  ”Polițiștii au adus la cunoștința cetățenilor măsurile dispuse în actualul context epidemiologic. Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun, dacă nu respectă normele legale în vigoare”, potrivit IPJ.

  ”Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil”, mai afirmă Poliția Constanța.

 2. E clar!
  Poliția trebuia desființată!
  Inutilă!
  6 amenzi nici alea plătite!

 3. Huuoo, miliția

  • Amendați fraierii.Legea este pentru toată lumea. Ori o aplicați,ori demisionați și plecați.Nerespectarea legii de TEODOSIE este cea mai perversă rușine pentru cei răspunzători de aplicarea legii.Ministrul adormit a uitat să se trezească,la fel și șefii lui .D -lor șefi de guvern DE CE ÎSI BATE JOC MACHE DE OAMENII SERIOȘI DIN ACEASTĂ TARA ȘI DE CE ÎI PERMITEȚI? Poate îndrăzniți să dați un răspuns pertinent.

  • @🤔
   Politia, vrei sa spui! Te dai de gol si prin limbaj, czc!