G4Media.ro

Ambasadorul SUA la OSCE: Ne preocupă modificările legislative din România care afectează…

Ambasadorul SUA la OSCE: Ne preocupă modificările legislative din România care afectează independența Justiției și limitează statul de drept

Ambasadorul american James Gilmore III a declarat că SUA sunt preocupate de modificările legislației din România care ”afectează independența sistemului judiciar și limitează statul de drept”. Declarațiile au fost făcute în cadrul Reuniunii Anuale a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) privind Implementarea Dimensiunii Umane (HDIM):

”Statele Unite sunt preocupate de modificările aduse legislației și sistemului judiciar care afectează independența sistemului judiciar și limitează statul de drept. Aceste modificări legislative ar putea îngreuna investigarea și urmărirea penală a infracțiunilor, inclusiv corupția și ar putea submina în continuare instituțiile care respectă statul de drept și buna guvernare”, a precizat James Gilmore III.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Prima data sa se rezolve coruptia din justitia romana si pe urma sa se vorbeasca de independenta justitiei. In al doilea rand independenta justitiei depinde numai si numai de caracterul oamenilor care sunt judecatori.

  2. @Zah Ioan, este o fractura

  3. Ce, astia nu stiu ca ne place sa fim hoti? Altfel de ce am votat cu PSD de atatea ori?

    Sa fure, dar sa ne dea si noua ceva, fiindca suntem maimute si nu avem judecata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.