G4Media.ro

Ambasadorul României în Moldova, reproșuri pentru o agenție guvernamentală: Sunt surprins că…

Foto: Ilustratie Republica Moldova / Vasile Curtu

Ambasadorul României în Moldova, reproșuri pentru o agenție guvernamentală: Sunt surprins că investitorii români nu sunt parte din evenimentul Moldova Business Week 2022

Ambasadorul României, Cristian Turcanu, le-a reproșat vineri organizatorilor unui mare eveniment economic din Chișinău că nu au invitat și asociația investitorilor români. Organizatorul evenimentului ”Moldova Business Week 2022” este ”Invest Moldova”, o agenție guvernamentală a Republicii Moldova.

”Am remarcat cu surprindere că Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova (AIR) nu este parte din Moldova Business Week 2022, eveniment de anvergură dedicat afacerilor, în condițiile în care investițiile directe ale celor 30 de membri AIR reprezintă peste 54% din investitiile străine directe din R. Moldova din ultimii 10 ani”, a scris ambasadorul României într-o postare pe Facebook.

Agenda evenimentului indică de altfel absența oricărui reprezentant al vreunei mari companii românești care are investiții în Moldova.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ei, au gresit si ei! Sint mai mici si mai naivi.
    Dar imi place harta!

  2. ”invest moldova” e de fapt ”agentia de investitii”, bai, baieti…