G4Media.ro

Ambasadorul britanic la Bucureşti, Andrew Noble, de Ziua Naţională: Combaterea efectelor schimbărilor…

Ambasadorul britanic la Bucureşti, Andrew Noble, de Ziua Naţională: Combaterea efectelor schimbărilor climatice va fi, vă jur, un aspect foarte important al cooperării noastre

Andrew Noble, ambasadorul britanic la Bucureşti, a promis într-un mesaj de Ziua Naţională a României că, în viitorul apropiat, „combaterea efectelor schimbărilor climatice va fi un aspect foarte important al cooperării” celor două ţări.

„La mulţi ani, România! Vă salut cu prilejul aniversării a 103 ani după unificarea României în 1918. Ca ambasador britanic la Bucureşti, am un prilej important şi o onoare să fiu o parte din podul care uneşte ţările noastre. Dar mai avem 1 milion de cetăţeni români în Marea Britanie, care reprezintă Parteneriatul nostru Strategic”, a transmis Noble, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a ambasadei britanice la București.

El a continuat: „Poziţia mea în această ţară este cu multe provocări şi multe preocupări împărţite”.

Diplomatul a amintit de COP26, summitul de la Glasgow privind combaterea efectelor schimbărilor climatice, „care există astăzi şi vor fi încă mai grave în viitor”.

„Asta va fi, vă jur, un aspect foarte important al cooperării noastre, între ţările noastre, anul viitor”, a încheiat Noble.

Sursa foto: Captură video – Facebook / British Embassy Bucharest

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Alt prost si asta,hai sa vorbim vorbe…

 2. Cat mai e certificatu’?

 3. „Va jur” vorbe goale!!
  Fix asta e marea problema a Romaniei, prioritatea prioritatilor!!
  Aiureli ca la Bucuresti…

 4. ne spune asta dupa ce a venit cu un avion privat in tara si merge cu un SUV cu motor de 4L ? FGM:)

 5. Printul Charles ar fi tare bucuros sa scape de poluare si hoti.

 6. Despre poluare, nu as clampani, cata vreme un britanic emite 5,6 tone de CO2 pe an, iar un roman, doar 4,1 adica sub media mondiala.

 7. Din ce gaura a Angliei l-au scos pe aburitul asta? Chiar au trimis un diplomat de mana a 14-spea?

 8. Juri pe mă-ta. Expulzat și persona non grata.

 9. Ce naiba inteleg romanii despre efectele schimabrilor climatice? Sa fi vorbit despre ceva ajutoare sau bani ar fi fost aplaudat.

 10. Mi se pare mie sau astăzi pe site sunt mult mai puține comentarii venite de la câțiva useri cunoscuți ca fiind postaci de profesie ? Cred că le-a dat și lor astăzi liber „angajatorul” :))))

 11. Nu prea pricep ce vrea ambasadorul!

  • Nici el ! Daca astea sunt BAZELE COOPERARII … Mai bine lipsa ! In definitiv – cine dreaq te-a lamurit „don ambasador” ca sunt asa mari efecte ? Eu – personal – vad doar efecte PARAZITARE si PUTERNIC CHELTUITOARA AIUREA -din banii nostri pe tot felul de „fofeze” si „panouri chinezesti” – scumpe, proaste si INEFICIENTE ! Ca de reciclare – recuperare de la fofeze si panouri chinezesti ….. doar palavre … Se recomanda ingroparea !!! Ma intreb – si intreb pe „don ambasador” – cum am intrebat si pe (ne)specialistii „da la brusal) Cu popa sau fara ingroparea ?? In rest sa auzim numai de bine de la Uk – si asteptam noul „plebicist” al Scotiei in drumul ei spre separare de … Brexit !