G4Media.ro

Ambasada Germaniei a inaugurat o nouă placă informativă cu harta cimitirului Bellu…

Ambasada Germaniei a inaugurat o nouă placă informativă cu harta cimitirului Bellu / Cea veche era degradată și ilizibilă

Ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt, alături de soția sa, au inaugurat, luni, o nouă placă informativă cu harta mormintelor personalităților din Cimitirul Bellu, potrivit unei postări de pe pagina oficială de Facebook a Ambasadei Germaniei la București.

„Ambasadorul Cord Meier-Klodt și soția sa, doamna Gladys Abankwa Meier-Klodt au inaugurat ieri un proiect comun – o placă informativă cu harta mormintelor celebrităților din Cimitirul Șerban-Vodă (Bellu)”, se arată în postarea Ambasadei Germaniei.

Potrivit postării, ideea acestui proiect a luat naștere după ce ambasadorul și soția sa au întâmpinat dificultăți în găsirea mormântului cântăreței Ioana Radu, din cauză că harta amplasată în cimitirul Bellu era degradată și ilizibilă.

„Este vorba despre un proiect cultural născut din pasiunea pentru muzica celebrei cântărețe Ioana Radu. În căutarea mormântului acesteia la cimitirul Bellu au constatat că harta acestuia era degradată și ilizibilă și au decis să facă acest ultim dar orașului care i-a găzduit timp de patru ani. Cu noua placă informativă și alți vizitatori vor putea să găsească mai ușor mormintele «eroilor» lor”, mai scrie în postarea de pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Ambasada Germaniei București

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Mulțumim, noi nu suntem in stare.

  2. poate pune cineva o placa ca sa ne reaminteasca ce invadatori au fost izgnoiti de regele Mihai la 23 august

    ce ticalosi au trecut sudul Romaniei la ora Europei Centrale in timp ce ne masacrau bunicii la Marasti-Marasesti-Oituz? regele Ferdinand se invarte in mormant

    • esti fumat. si problema nu e iarba, ci hartia in care ai bagat mahoarca. Ai folosit ziarul Scinteia, nu-i asa?