G4Media.ro

Alte două persoane au fost plasate în carantină instituționalizată, după ce au…

Alte două persoane au fost plasate în carantină instituționalizată, după ce au încălcat obligația izolării la domiciliu

Un tânăr din Argeș și o femeie din Tulcea au fost transferați de către poliție în centre de carantină pentru că nu au respectat obligația de a sta în autoizolare la domiciliu. Primul asemenea caz a fost înregistrat în cursul dimineții.

”Un tânăr de 22 de ani din Argeş a fost plasat în carantină, ca urmare a faptului că nu a respectat măsura izolării la domiciliu. În cadrul verificărilor efectuate de poliţişti pentru stabilirea prezenţei acestuia la domiciliu, s-a constatat faptul că tânărul a încălcat măsura izolării şi a plecat de acasă”, a anunțat prefectura Argeș.

Polițiștii l-au amendat pe tânăr cu 5.000 de lei și apoi au cerut asistența ISU pentru transferul contravenientului într-un centru de carantină.

O măsură similară au luat și polițiștii din Tulcea care au găsit în oraș o femeie de 39 de ani care trebuia să se afle acasă, în autoizolare.

Primul transfer forțat în carantină din cauza încălcării obligației de autoizolare a avut loc în cursul nopții trecute, în București.

”În dimineața de 22 martie, în jurul orei 03.00, prin apel 112, o persoană a sesizat că o femeie a ieșit, pe geam, dintr-o locuință de la parterul blocului. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13, care au depistat persoana respectivă. Din primele date a rezultat ca aceasta se afla în autoizolare, în locuință, împreună cu o altă persoana. A fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana a fost introdusă într-un centru de carantinare”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Cei mai periculoși sunt dependentii de droguri care nu au niciun fel de scrupule. Când îi arde sevraju nu mai țin cont de nimic iar legile sunt prea blânde. Dacă nu se iau măsuri radicale, inevitabilul va fi doar întârziat nițel. Cu asemenea indivizi e doar e chestie de timp destul de scurt până când vor dispare ușor , ușor poliție, ambulanță, smurd sau pompieri. Să vezi distracție dupaia.

 2. Zicea colegul meu Toparceanu:

  Cand se ia cate-o masura,
  Lumea-njura
  Pe agentul sanitar
  Si-l intreaba fara noima:
  – Ce-ai cu noi, ma?
  Pentru ce sa dam cu var?…