G4Media.ro

Allen Coliban: Dacă nu suntem la 17% până în decembrie, ne va…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Allen Coliban: Dacă nu suntem la 17% până în decembrie, ne va fi foarte greu sau imposibil să fim relevanţi în 2024

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, crede că, dacă USR nu ajunge la 17% în intenţiile de vot la sfârşitul lui 2022, va fi foarte greu sau chiar imposibil să devină relevant în anul electoral 2024. În ultimel sondaje de opinie, USR a scăzut la 10%.

Coliban se aşteaptă ca, după demisia lui Dacian Cioloş din fruntea USR, să se liniştească tensiunile care există în USR după fuziunea cu PLUS şi consideră că este momentul să fie resetate anumite lucruri şi să nu mai fie o luptă a taberelor în interiorul formaţiunii politice, transmite News.ro

Allen Coliban a fost întrebat, duminică, la emisiunea Insider Politic, difuzată de Prima TV, dacă se aşteaptă ca partidul să rămănă unit şi să nu se rupă în USR şi în PLUS.

“Mă aşteptam, după gestul lui Dacian, care nu a plecat din partid. (…) Mă aştept ca după acest gest să se liniştească o parte din tensiunile care existau post-fuziune şi cred că este momentul ideal să ne dăm seama şi unde am greşit, şi cum putem să refacem, să resetăm anumite lucruri în intern astfel încât în partidul ăsta să fie vorba despre noi toţi, să nu mai fie o luptă a taberelor.

Asta am şi transmit de altfel leadershipului, în momentul care ai terminat o partidă, un joc, strângi mâna adversarului, îi recunoşti victoria după care nu vrei să dispară, vrei să continui şi să să te bucuri de prezenţa lui. În cazul de faţă, cred că avem nevoie de fiecare om bun”, a afirmat Allen Coliban.

El consideră că trebuie resetată atmosfera în interiorul USR şi felul în care se iau deciziile.

“E foarte trist când oameni care au făcut politică în stradă, care s-au dus şi au făcut campanii asta lăsând din timpul familiei şi al carierelor lor, tocmai pentru a schimba ceva în politica românească, să spună ”Eu sunt dezamăgit şi plec”. E foarte important să înţelegem că ăsta e un simptom al greşelilor făcute şi să resetăm inclusiv atmosfera în intern şi felul în care se iau deciziile. Iar pentru asta sistemul de vot dintr-un partid democratic ar trebui să fie un sistem de vot proporţional astfel încât fiecare voce să aibă o putere şi o reprezentare în funcţie de ponderea respectivă”, a mai declarat Coliban.

În opinia sa, miza cea mai mare este ca USR să redevină un partid care să fie prima opţiune pentru guvernare.

“Miza cea mai mare este unde vom fi în 2024, cum facem să redevenim un partid care să fie prima opţiune pentru guvernare, să acaparăm toată degringolada de pe segmentul de centru- dreapta al electoratului şi să fim principala opţiune, cum facem să reconectăm oameni la ce propunem noi ca reforme şi asta necesită asumare, inclusiv din punct de vedere al unor paşi.

Adică, suntem în 2022, nu în 2023, trebuie să îţi propui obiectivul şi vezi unde te afli, ci acum deja suntem în linie dreaptă către alegerile din 2024. Asta aş vrea să văd de la oricine cere sau are puterea în interiorul partidului, un plan, nişte praguri. Până în decembrie 2022, dacă nu suntem la 17%, o să ne fie foarte greu sau imposibil să mai fim relevanţi în 2024 şi după aceea ne uităm cum facem ca în lunile rămase, în zece luni, să ajungem acolo”, a transmis Coliban.

El a precizat că este nevoie de reforme mai degrabă decât de populism.

“Discuţiile acestea lipsesc şi ne lipsesc pentru că, în momentul în care le punem în termen de obiectiv şi de ţinte, automat, poţi fiecare pas după aceea să-l faci şi să te uiţi la care sunt lucrurile importante, să te uiţi cine ne-a votat, de ce ne-a votat, de ce nu ne mai votează cei care nu ne mai votează, de ce ne-ar vota din nou cei care ne-au votat, cum putem să luăm pe cineva şi să îl convingem că da, e nevoie de reforme, mai degrabă decât de populism”, a explicat Allen Coliban.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

75 comentarii

  1. Poporul va exploda pentru ca prețurile hoților USL sunt insuportabile !!!

    • Poporului îi place să fie jefuit, a votat 30% PSD și 25% PNL în 2020, poporul român e o adunătură de neisprăviți înapoiați.

    • Pana când nu vor recunoaște că talibanismul și infantilismul lor politic a dus la ruperea fostei coaliții de guvernare, oamenii nu-i vor ierta și nici în sondaje nu vor crește, pentru că cei ce gândesc, stiu că ei sunt vinovații principali ai revenirii ciumei rosii la putere.

  2. Drulaule, pune-l cu botul pe labe pe Coliban asta, face valuri in mod inutil.

  3. 17%? Vise, taica, vise.
    Poate 1.7%.

    • Se vor zbate pe undeva pe la 10%.
      Nu au cum să obțină mai mult, „oamenii sunt proști și nu-i merită”

    • 10% prin redistribuire e un scor realist, dar conteaza mult si ce vor livra aia în teritoriu, mai sunt 2 ani, leadershipul central e încă infestat de luptele interne, daca USL scoate firmele și Ong-urile afiliate de la cașcavalul PNNR, atunci fug multi jmecherasi…oricum ar fi, nu vor depăși scorul de partid balama, asta daca nu fuzionează cu PNL…deși fanii lor vor urla, băieții mari se gandesc și la asta…

    • Odată cu căderea Bolseviciei Mari vor cădea toate regimurile comuniste din statele satelit.
      Atunci vom scăpa si noi de gașca de banditi bolșevici PCR-USL

  4. Drulele sunt deja irelevante, dar au nevoie de 2024 să se convingă 🙂

  5. 1. Scăpați de imaginea lui Barna si Ciolos ca identitate
    2.delimitati-va de fostrii miniștrii ai sănătății ( nu conteaza cat de mult adevăr e la psd , dar ceva tot este) plus ca si voi v-ați plantat oamenii voștri cat ati fost la guvern, deși nu recunoașteți. Nu uitati: omul iartă, dar nu uita.
    3.căutați in membrii partidului oameni incontestabili.
    4. Faceti opoziție constructivă, nu doar palavre.

    Va spune un fost votant ( nu ascultați doar vocile membrilor sau simpatizanților de partid) ca nu ei conteaza la vot in masa.

    • Subscriu. Aveți oameni buni printre membrii dar nu funcționează sistemul de selecție.

    • Bla bla bla … tare vă mai place sa mâncați c’at jigodiilor bolșevice !
      Doar la furat și la mâncat c’at puteți voi să dați sfaturi, in rest …

    • Foarte tare.
      Asta gândesc la randul meu
      Doar ei in USR nu au limpezimi

  6. Altă anomalie, habar n-au unde greșesc dar spu că sigur ar face lucrurile mai bine dacă ar fi la guvernare.
    Ei nu sunt în stare să conducă un partid fără să aibă scandal continuu, dar ar ști să conducă țara.
    Ridicol, dar amuzant. Sau amuzant, dar ridicol?

  7. Să ziceți merci dacă mai prindeți pragul. Ați greșit cand ați aderat la Renew, oamenii v-au perceput ca fiind de dreapta dar voi ați luat-o serios spre stanga, aprobați slugarnic toate tâmpeniile birocraților de nimeni aleși dar care fac legea la Bruxelles. Ați militat pentru meritocrație dar promovați nulități doar ca să vă conservați puterea, influența în partid. Cu mici excepții și e păcat de oamenii ăia, sunteți la fel de găunoși, impostori și nocivi ca politrucii vechilor partide. Ați irosit speranțele romanilor și i-ați aruncat în brațele AUR.

    • Birocrații de la Bruxelles iau ordine de la politicienii votați la alegerile europarlamentare. Poți să minți, dar e una dintre cele mai slabe minciuni rusești.

    • Gunoi, se pare ca nu stii diferența între parlamentul european și Comisie, birocrații sunt funcționari aia nocivi, un comisar european e obligat să lucreze cu ei, de acolo pornesc toate divergențele intre state și Comisie, de acolo pornesc procedurile de infrigement…DG-urile sunt conduse de membrii vechi, esticii ocupă funcții mici sau fără impact. Am participat la multe discuții la Comisie, surpriza neplăcută a fost votul Renew, europarlamentarii progresei su dat flit firmelor și intereselor românești….de aici și boala mea pe ei, niște cozi de topor

    • @ Bobitza

      In afara de „boala” pe care o ai – si care e foarte vizibila – in rest doar bati campii…

    • @ Z

      poti sa argumentezi sau trebuie sa te credem pe cuvant pt ca deh, respiri deci existi

    • @ alex

      Fraza asta E FARA SENS in limba romana:
      „Gunoi, se pare ca nu stii diferența între parlamentul european și Comisie, birocrații sunt funcționari aia nocivi, un comisar european e obligat să lucreze cu ei, de acolo pornesc toate divergențele intre state și Comisie, de acolo pornesc procedurile de infrigement…”

      „Comisarul european” care „e obligat” sa lucreze cu „functionarii aia nocivi” (el, comisarul, nu e functionar???) iar „de acolo” pornesc „divergentele intre state si Comisie”????
      Adica, care va sa zica, „divergentele” nici nu exista!!! Nu le produc statele, prin deciziile pe care le iau!!! Le produc functionarii chiar la Bruxelles… E profund spus, Bobitza…

  8. Mai sunt alte babe Vanga de venit la articolul asta, alte ursitoare la care nu putem decât sa le urăm ‘sa va stea-n-gât’?
    Sa vina congresul ala, sa fie confirmat Drula ca presedinte deplin. E omul potrivit pentru contextul actual iar televiziunile mafiotilor nu au avut inca timp sa il sape consistent.
    Sa vedem apoi si un sondaj care nu e facut de baietii de casa ai pesedeului.
    15% e foarte plauzibil. Mai departe depinde de cum se descurca in opozitie si daca reusesc sa isi faca si ei o prezenta prin media. TV inca bate social media prin Ro, degeaba incercati pe Tiktok ca aia nu merg la vot.

    • Pai deja sunt la 13 la suta in sondajul Sociopol Palada si asta este un aurist convins. Real sunt probabil la 17-18 la suta.

    • Cum i se permite acestui M homofob sa-si posteze mizeriile aici?

    • @Observator
      ți-ai schimbat OB-ul azi?

    • Simion+Târziu=Love

    • Care e planul AUR pentru sistemul de Sănătate? Sunteți numai guriști la AUR.

    • Dupa limbaj si postari, rasistul asta de M e posibil sa fie insusi „superman” catu!

    • Drula s-ar putea sa fie omul potrivit (pentru politica), dar ca aluat pare sa fie un fel de Catzu. Vom vedea cum evolueaza… Eu unul as fi extrem de rezervat fata de el pana nu dovedeste ca mai stie si altceva in afara de masuri de forta stil Trudeau.

      Lista lui Motz e foarte corecta.
      USR 2% insa nu va fi, va intra in cotinuare in parlament. Dar, foarte probabil, nu va mai ajunge la guvernare curand.

    • @effe
      Nici nu se compara Catzu care a picat cu 3(trei) treapta a doua la un liceu industrial obscur din Valcea si intrarea la ASE cu nota 4, cu Drula care a absolvit masterul la Universitatea din Toronto la specialitatea Computer Science. IQ-urile intregii tale familli nu ajung ca sa echivaleze studiile lui Drula.

    • IQ-ul e una si narcisismul e alta. Nu se exclud reciproc.
      Dar voi slaviti-l inainte pe Drula-mana-de-fier… Aveti grija ce va doriti…

    • Băi @effe, tovarășul @Observator are perfectă dreptate, Drulă este un geniu. Păi numai un geniu ar putea să-și mărească de 5 ori averea în câteva luni de guvernare. Băi @Observator, țin să te dezamagesc amice, nu am vazut vreun geniu care să facă politică, nicăieri în Europa. Geniile nu intră în politică, mai ales într-o țară ca România.
      P.S. nu trebuie să fii geniu ca să furi banii din consultanță și să fraudezi fondurile europene.

    • @observator

      Ce sa le mai scadă Palada , ca daca le mai si scădea se ducea sub marja de eroare . Uitati va bine USR istilor la aceste somdaie ca o sa ca fie dor de ele . Ce vorbiti voi cu 15-17-18% sunt doar vise

    • ce s-au adunat la comentat aici suporterii coalitiei pentru unitatea romanilor. Nu are rost sa le adum IQ-urilor ca tot cu zero imi da. In afara de fluturare de steaguri si de injuraturi homofobe si rasiste nu sunt capabili de altceva. Si culmea sunt asa, desi multi dintre ei sunt minoritari.

    • Pentru postacul grupului infractional Eugen. Sa stii si tu ca banii pe care i-a obtinut culmea nu sunt din Romania, ci de la o companie americana pentru care a lucrat ca inginer de sistem si a dezvoltat un sistem de drone care transporta sange, vaccinuri si medicamente in zone greu accesibile din Africa. Si a fost platit in actiuni, din care le-a vandut o parte la Bursa. Asa ca nu este ca si cei din grupul infractional, care au muls acest stat si au devenit milionari din afaceri cu statul. Dar ce sa spun PSD foloseste 7 milioane de lei pe luna din bugetul statului ca sa plateasca propaganda la majoritatea televiziunilor din Romania. Oricum cred ca habar nu ai ce inseamna inginer de sistem, postac demn de tot dispretul.

    • Rămân votant USR, îmi place să fac eforturi pentru a obține rezultate.
      Nu ies alergând la primul gust amar, mi-a luat timp să analizez partidele candidate și am avut timp de gândire pentru a lua o decizie…. așa că eforturile se răsplătesc, așa e cum funcționează viața.
      Luați deciziile care trebuie luate fără să vă tremure mâna și rezultatele vor veni!!!!

  9. Cum să fie USR relevant într-o țară de primitivi neisprăviți? Locul USRiștilor e în țări normale.

    • Ptiu, mi-ai luat vorba din gura… pai ciolos deja duce țucalul pentru baba lui micron iar restul de useristi s-ar încadra perfect in Coreea lui kim sau China lui Winnie the pooh.

    • Rusia ta va fi Coreea de Nord în curând, va fi izolată complet. Nu vă mai tolerează nimeni crimele, rusnacule.

    • Păi să plece în țări normale și să nu ne mai plictisească cu prostiile lor.

    • Care „ne”? Te referi la sclaveții Rusiei din România? Ești talpa țării, nu reprezinți pe nimeni.

    • @Vladimir Putin e vaccinat cu Pfizer: ai dreptate doar cu PNL, USR, PNL si Iohanis la guvernare se putea ca, România sa doneze și sa arunce 7 milioane de doze vaccinuri anti-Covid, în valoare de 45 de milioane de euro, dintr-un total de 32,4 milioane de doze recepționate. La acestea se vor mai adăuga cele aproape 8 milioane de doze deja pe stoc, ceea ce înseamnă alte 50 de milioane de euro pierdute.

  10. Până în 2014 USR se va fi diseminat în asociația Accept, nu va mai exista ca partid.

    • Tu crezi că Simion și cu Târziu nu și-o bagă unul altuia? Uite cu câtă pasiune se ceartă între ei! C’est l’amour!

    • Pai nu vedeti astia de la AUR sunt niste fanatici constituiti ca o secta religioasa. Si cand te gandesti ca vroiau sa-si spuna coalitie si nu alianta. Acela ar fi fost numele real al partidului.

  11. Dar nu vezi ce impostor este mana ta dreapta Dărăul (ambrozia)? Chiar voi renunța să mai votez dacă îl mai vad pe asta pe liste. E chiar atât de sa vă lămuriți ce e cu el? Ce îl recomandă pentru președenția USR? Chiar, ce anume? Nu contează un vot darmai multe vor conta.

  12. Nu eu te-am facut, asa te-ai nascut. Din nefericire pentru noi toti, mamicuta ta nu a folosit prezervativul.

  13. De ce asociați USR cu lgtb. Doar pentru ca sunt toleranți?! Multi bărbați din România își traumatizeaza întrega familie. femeia/ mama nu reacționează de teama abandonului, părăsirii de catre individ , dar acea mască purtată de femeie este foarte nocivă pentru viitorul ei si celor apropiați ei, mai ales copiilor.

  14. Plusereul la groapa de gunoi, va asteapta Gunoiul cu bratele deschise 😂

  15. Oamenilor ca tine nu ar trebui sa li se permita sa posteze pe site-uri civilizate. Un asemenea limbaj si postari nu au ce cauta in lumea civilizata. Indivizii ca tine reprezinta esecurile societatii moderne actuale. Nu vreau sa intru pe un site si sa citesc dejectiile unui fanatic.

  16. Adică au arătat lumii o altfel de guvernare , fără furaciuni , în dreptul lor ce e drept .

  17. Motz e unul din trolii Rusiei. Viața lui e atât de praf, încât a ajuns postac pe net.

  18. Cu Mozaiq ați încercat să faceți alianță?
    Remember „Iubirea nu se votează”? E, a venit vremea plății, nici USR nu se (mai) votează 🤭

  19. 10% e suficient și chiar prea mult. Atâta au cântat că partidele vechi sunt ce e mai rău că acum le-a venit lor rândul să fie vechi. Acum noi sunt ăia de la AUR.

  20. Gigi, când îl ai pe Drulă care și-a sporit averea de 5 ori în câteva luni de guvernare, este greu să spui că USR nu fură.

  21. ati abandonat proiectul fara penali in functii publice…trist

  22. USR a promovat de 2 ani de zile cele mai extremiste măsuri de lockdown, segregare și hărțuire vaccinală a peste 10 milioane de români, precum și dezastrul economiei care abia acum incepe să apară, cu zeci de mii de firme falimentate și alte zeci de mii sărăcite.

    Deci USR a rămas doar cu ultimii fraieri, cu vacciniștii psihopați și cu extremiștii corporatiști IT-iști care au telemuncă și scutire de impozite și ei promovau distrugerea fascistoidă a restului societății.

  23. Nu cred ca veti fi! Pentru ca ati promovat ateismul, homosexualii, feminismul si avortul. De aia eu voi vota Aur pe viitor.

  24. Şi noi care credeam că au 100% pentru că dacă vrei numai ţinte din astea minuscule de 17% înseamnă că joci pentru duşmani, ce la apucat şi pe ăsta măi că parcă vorbesc PSD-iştii sau ce crede în sondaje când nici noi nu credem, hai să îl lămurim că poate nu se mai isterizează şi să vadă ce vedem noi prostimea.

    Cum toată lumea a observat că isteria nu ne-a părăsit şi are urcuşuri şi coborâşuri după cum voiesc USR-iştii să îi mai sperie ne gândeam că e timpul să reevaluăm nivelul de isterie pontru arma lor supremă de speriat minţi, adică „TEMBELIZIUNILE”.
    ——————–
    1) Clar locul întâi Securiştii TV (au ajuns să umble după năluci că poate mai mişcă ceva emoţie la electoratul lor care e rigor mortis).
    2) Locul doi nu are cine să îl ocupe decât Panicaţii TV (atâta de panicaţi sunt că încă nu au priceput că dacă iese lumea în stradă nu o vor face pentru ei şi contrar, dar ei insistă să îi invite).
    3) Candidat nou la podium e Gigi TV (panica îi face să încerce toate variantele celorlati panicaţi că poate prinde sminteala, numai că incearca cu cei la care nu a prins niciodată sminteala, sunt imuni).
    4) Useliştii TV (sunt pe tratament).
    5) Băsişti TV (atât de dezorientaţi încât nu mai ştie pe cine să mai laude).
    6) Sosoaca TV (sistemul i-a închis gura).
    7) Celelate tembeliziuni (încearcă să le copieze pe cele actuale care numai într-un succes stau).
    ——————–
    Orice credeţi voi despre ratingul vostru lumea vă urmăreşte ca la circ nu ca la un documentar deşi unii au mai văzut şi documentare cu exorcism imediat după alea cu cei mai cunoscuţi smintiţi.

    PS: Vreţi să aflaţi secretul care face să nu le puteţi câştiga minţile niciodată la toţi, vreţi, acuma vi-l spunem: la unii le daţi numai circ iar la alţii le daţi şi pâine şi circ care după ce aţi obţinut de la ei ce aţi vrut tot cu circ rămân că le luaţi înapoi pâinea ca să aveţi voi ce hali, ce nu pricepeţi?…ca la balamuc măi. 🙂

  25. @ Eugen

    E vreun articol despre USR la care sa nu fi comentat? Si nu ti-e RUSINE sa mintzi?

    Cătălin Drulă, actual parlamentar și vicepreședinte al Uniunii Salvați România (USR), a vândut 20% din acțiunile pe care le deținea la Zipline, o companie care produce drone, pentru aproximativ 588.000 de dolari, echivalentul a 525.000 de euro.
    Zipline este un startup care produce drone folosite pentru transportul de sânge, vaccinuri sau medicamente în țări ca Rwanda și Ghana, din cauza lipsei de drumuri.
    „După cum am făcut public în ultimii 5 ani, înainte să mă implic în activitatea politică am lucrat pentru un startup din Silicon Valley care produce drone. Acțiunile sunt prezentate în declarațiile de avere din ultimii cinci ani. Compania a devenit între timp unicorn, adică a ajuns la o evaluare de peste un miliard de dolari. Am vândut o parte din acțiuni, 20% din cât aveam, anul trecut. Am vândut pe o platformă specializată numită Equity Zen la prețul de 30,99 de dolari pe acțiune”, a spus Drulă.
    Acesta a mai spus că va plăti un impozit de 50.000 de dolari statului român.

  26. M🎯tz, esti penibil!

  27. Când vad atâta ura împotriva usr e clar ca fac ceva bine dacă propaganda a spălat pe creier atâția id.io. ti utili. E greu sa ajungă la 17% când nu sunt suficienți romani cu gândire critica, numai arunca un ochi prin comentarii și îți faci cruce de câte oi repeta poeziile propagandei „4 legs good, 2 legs baaaaaad!”

    • Stai linistit, plusecuricii sunt atat de praf incat nu trebuie sa le dai o mana de ajutor sa se duca pe tobogan 😂

  28. Eugen, o fi Drula gaunos, mai ales pe legaturile familiei cu SECU, astia nascuti mai devreme cunoastem activitatea Felix Telekom, dar banii astia, din vanzarea actiunilor sunt pe bune, pe munca lui….daca maine ar vinde actiuni la o alta firma din domeniul IT, pe o suma de multe milioane, nu ar fi o surpiza…spre deosebire de grosul progresistilor, care au facut private dubioase, Drula a facut cel mai bun liceu din Bucuresti, Tudor Vianu, a fost olimpic international la informatica si a avut bursa in Canada, nu a scos tatal lui banul de la tescherea, ca la alti progresei…..A fost coleg de liceu, cu 2 ani mai mare, cu baiatul meu cel mare, se implica, la cercurile de informatica, in pregatirea juniorilor pentru olimpiade, Drula era doxa, fara nici un dubiu.

  29. Din nefericire, Alen Coliban nu a reușit să demonstreze că e ce trebuie. De când e primar, orașul e mai neîngrijit. Copacii nu sunt toaletați pe marginea drumului și zgârie uneori mașinile, gurile de canal sunt mult sub nivelul asfaltului și sunt ca niste gropi, uneori în centrul vechi nu e lumina seara deoarece sunt defecțiuni la instalație, la RATBV majoritatea automatelor de încărcare cartela din statie sunt defecte. Sunt multe lacune administrative la noua administrație și cred că ar trebui sa se concentreze pe acestea, macar să mențină orașul la aceleași standarde că înainte și abia apoi sa dea sfaturi altora despre creșteri în sondaje.

  30. Nici o sansa.

    Romanilor (majoritatea covarsitoare) le place PSD, AUR si putin PNL (ca tot aceiasi hoti sunt. Imposibil ca ADN-ul romanului majoritar, cel de hot, sa se schimbe. Asadar, unui hot, ii plac hotii si ii voteaza.

    Simplu.

  31. Sper ca, pana in anul 2024, atunci când vor fi alegeri USR sa ajunga la sub 5% sau de ce nu 1%. Doamne ajuta

  32. Din 1,4 milioane de bugetari 1 milion votează PSD sau PNL din interes pt. că-s angajați pe pile. Din 5 milioane de pensionari 3 milioane se duc la vot și votează PSD sau PNL pt. că-s slab educați, au trăit în socialism și nu înțeleg statul democratic care ar trebui să devină România.
    6 milioane de români sunt afară din care o singură dată au votat aproape de un milion !

  33. Cu Birna la butoane nici 5% nu sa mai aveți.

  34. Propaganda ieftina marca Goebbels! Nu mai pupati voi nici 1.7% judecand dupa prestatia Clorotildei, a lui Fritz, Plicusor Ban, Taliban si alti ilustri im.be.cili! Si la asta se adauga circul afisat: bannere, trompete, portavoci, tavaliri pe jos!
    Stati linistiti, nu trebuie sa ne dati si paine, asta ne-o luam singuri!