G4Media.ro

Alina Gorghiu susține că există un singur procuror DIICOT pe Portul Constanța/…

Sursa foto: G4Media/ Andreea Pavel

Alina Gorghiu susține că există un singur procuror DIICOT pe Portul Constanța/ Ministrul Justiției anunță 25 de procurori noi la Antidrog: ”8 vor fi doar în București, acum sunt 3-4”

Alina Gorghiu a declarat, joi seară, la Digi24, că există un singur procuror DIICOT în activitatea care vizează Portul Constanța. G4Media a arătat în exclusivitate că în ultimii doi ani nu a fost capturat niciun gram de droguri în Portul Constanța, pe unde intră în țară cea mai mare cantitate de droguri, conform rapoartelor oficiale.

Ministrul Justiției a anunțat că 25 de procurori noi vor veni în DIICOT pentru a se ocupa de activitatea antidrog. Gorghiu a declarat că doar pentru activitatea din București vor fi 8 procurori, în prezent fiind ”3-4”. Ministrul Justiției a subliniat că în București cei 8 procurori se vor ocupa mai ales de traficul de droguri care impactează școlile și liceele.

Un alt procuror va veni la Constanța, a mai anunțat ministrul Justiției, fără a menționa celelalte județe în care vor fi trimiși anchetatorii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Portul aduce bani la partid, nimeni de la PSD-PNL nu poate îndrăzni să deranjeze corupții de acolo.

  2. La Digi24 doamna Gorghiu și-a făcut în voie campanie electorală…După care au vorbit în neștire Liliana Ruse și Marius Pieleanu, încât am avut sentimentul grețos ca s-a mutat România TV a fugarului S Ghiță în studioul Digi24.

    Se apropie alegerile și cleptocrația se pregătește să-și consolideze poziția .