G4Media.ro

Alina Gorghiu acuză PSD că se aliază cu AUR și susține discursul…

Alina Gorghiu acuză PSD că se aliază cu AUR și susține discursul antivaccinare: Este evidentă această coaliție PSD-AUR, de care am simțit nevoia să ne delimităm categoric

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a acuzat marți PSD de faptul că se aliază cu partidul AUR în susținerea discursului antivaccinare, după ce social-democrații nu au susținut propunerea sa de sancționare a senatoarei Diana Șoșoacă pentru încălcarea măsurilor sanitare și instigare la ură prin folosirea unui discurs homofob, xenofob și extremist.

”La propunerea PNL, Biroul Permanent al Senatului a decis sesizarea Comisiei Juridice pe tema derapajelor constante ale unui fost senator AUR (Diana Șoșoacă – n. red.). Voturile coaliției au fost pentru. Regretabil este că PSD și AUR au arătat iar preocuparea pentru a încuraja derapaje nepermise in Senatul Românei. Au ales să se abțină la vot. Este evidentă această coaliție PSD-AUR, de care am simțit nevoia să ne delimităm categoric! Dacă ar fi existat responsabilitate în acel moment în raport cu destinul european al României, astăzi nu ar fi existat AUR în Parlament. Să înțelegem bine: abținerea lor de azi arată susținerea fățișă a PSD-AUR a discursului anti-vaccinare, a unei direcții care este împotriva modernizării societății românești, împotriva occidentalizării. PSD prin votul de azi arată ca este apendicele AUR”, a declarat Alina Gorghiu la finalul ședinței Biroului Permanent al Senatului.

Citește și – Liberalii cer celorlalte partide să voteze sancționarea senatoarei Diana Șoșoacă: Este inadmisibil să mai tolerăm ca Șoșoacă să sfideze orice normă legală și orice regulă a bunului-simț

Foto: Senatoarea PNL Alina Gorghiu. Sursa: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Mai Alinuta zburdalnica , voi cum v-ati aliat cu USR-ul si UDMR-ul , asa se face politica , iar Gaulei_erul klauSS v-a instalat la putere , cu toate ca ati pierdut alegerile parlamentare .

    • Neicuşorule,ce de roşcovani pitzifelnici in commenturile ….de pe siteurile neafiliate P$Dismului hAURit :))

  2. Pai aliati impotriva vaccinarii sunt si ei. Ca nu sunt vaccinuri!

  3. Cu deosebita condescendenta apreciez ca gresiti grav , deoarece totul se rezuma la ce isi doreste Gaulei_erul klauSS , restul sunt slugoi obedienti , bineinteles ca vor indeplini caietul de sarcini al lui klauSS , respectiv definitivarea SPOLIERII coloniei Romanica , bineinteles ca si cei care formeaza coalitia de la guvernare , isi vor indeplinii dezideratele de PRADUIERE .

  4. Paraşuta asta a uitat proiectul de lege privind puşcăria făcută acasă.