G4Media.ro

Alianța USR PLUS a anunţat că își suspendă astăzi orice activitate electorală…

Alianța USR PLUS a anunţat că își suspendă astăzi orice activitate electorală din respect pentru victimele incendiului de la Piatra Neamț

Alianța USR PLUS a anunţat că suspendă orice activitate electorală, din respect pentru victimele incendiului de la spitalul din Piatra Neamţ.

„Din respect pentru victimele de la Piatra Neamţ, suspendăm astăzi orice activitate electorală. Sincere condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ”, a transmis USR PLUS

Sâmbătă seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a avut loc un incendiu la secţia de ATI, unde erau internaţi pacienţi cu COVID-19.

În incendiu au murit 10 persoane aflate în ATI, iar un medic anestezist a suferit arsuri grave. Alţi şase pacienţi internaţi au fost duşi la Spitalul Mobil de la Leţcani, care este unitate suport COVID. Medicul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, rănit în incendiu, este transferat, duminică, la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles, pentru tratament de specialitate.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Păi oricum BEJ Dămbovița le-a interzis pe motiv că sunt #diferiți

 2. Clasa politică, ajutată de cea intelectuală, trebuie să ia în serios lupta contra corupţiei şi incompetenţei, ca să nu mai constrângem medicii la eroism. Eroică este însăşi confruntarea, în condiţiile româneşti, cu pandemia covid.

 3. Degeaba daca nu puteţi suspenda hoţia si corupţia.

 4. Anunțul in sine este o activitate electorala. Sunt extrem de ipocriți, ar fi trebuit să tacă din gură. Cum curge sânge, cum se catara repede pe cadavre. Sunt de 4 ani in parlament și numai de scandaluri s_au ținut. Eu cred ca e deajuns, trebuie votați alții, eu voi vota AUR. Și voi sa faceți la fel, partidele securiste sunt bune doar sa_si vândă tara.

 5. Ăștia plagiază PSD

 6. USRPLUS si PSD .Un moment de rugaciune si unul de sfinta aducere aminte ar face bine oricui si noi toti ne rugam pentru vicitimile tragediei, dar sa zici ca iti suspenzi campania electorala in intregime este ca si cum iti suspenzi participarea in alegeri . Graba stica treaba si aceasta forma de abordare politicianista este evident prefacuta si eronat arata in public . Ce este prea mult strica .

 7. se duc devale rau

 8. Un semn de bun simt!

 9. Rugati-va pentru sufletele celor morti nu pentru campania voastra electorala .

 10. de ris daca nu ar fi de plins

 11. Ceva donatii substantiale, nu??
  Intreruperea activitatii este la ordinea zilei la comuniștii de orice factura, mai nouă sau mai veche!

 12. Alternativa era ca Ciolos sa critice guvernul. Dar cum ordinul de zi de la Paris era invers, au dormit julienii linistiti pana la pranz.