G4Media.ro

Alexandru Rafila a numit un nou secretar de stat în Ministerul Sănătății…

Sursa foto: Facebook Alfred Simonis

Alexandru Rafila a numit un nou secretar de stat în Ministerul Sănătății / Instituția a ajuns la șapte secretari de stat, un secretar general și doi secretari generali adjuncți

Alexandru-Florin Rogobete a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată luni în Monitorul Oficial.

Alexandru Rogobete este al șaptlea secretar de stat la conducerea Ministerului Sănătății. Ceilalți șase sunt: Andrei Baciu, Vass Levente, Adriana Pistol, Aurel George Mohan, Tiberius Marius Brădățan, Cătălin Vișean. Ministerul Sănătății mai are și un secretar general și doi secretari generali adjuncți.

Numirea lui Rogobete a fost anunțată și de Alfred Simonis, liderul deputaților PSD și președintele organizației județene PSD Timiș.

„O nouă veste bună pentru Timiș din lumea medicală. După numirea reputatului profesor Dorel Săndesc la conducerea Spitalului Județean din Timișoara, un alt timișorean – Alexandru Rogobete – a fost numit Secretar de Stat în Ministerul Sănătății. Construcția Institutului Oncologic și readucerea Timișului în elita medicinei românești sunt priorități ale mele și am încredere că, alături de asemenea specialiști, vom fi ce-am fost, ba chiar mai mult!”, a scris Alfred Simonis pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Rogobete era consilier personal al ministrului Alexandru Rafila, ocupându-se de coordonarea proiectelor prin PNRR.

El este medic ATI și cercetător la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara. A mai fost în Ministerul Sănătății, în postul de consilier personal al lui Dragoș Nicolae Garofil în perioada în care acesta a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

29 comentarii

 1. Si totusi nici unu dintre ratatii astia nu e in stare sa ofere informatii in baza legii 544 privind liberul acces la informațiile de interes public (sursa: experienta).

 2. Mi se pare corect. E multă treabă de făcut. Câte unul pentru fiecare tulpină de covid.

 3. Ăștia se secretariaza între ei, cred…vă dați seama ce aglomerație e la secretariat la ăștia? Cred că primesc și ceva spor de aglomerație 😳😳😳😳

 4. Și câte unul pentru fiecare comună din țară. Ce…nu merge un secretar de stat și la Băicoi?

 5. Parca-s bady guarzii lui Dragnea !

 6. Secretarul general nu e fraier să vorbească el cu 7 secretari în același timp. Nu, nu e fraier și din cauza asta și-a luat doi secretari adjuncți, care, vad fiecare de câte 3 sau 4 secretari. Problema e că unul din secretarii adjuncți, e neîndreptățit, are 4 de care sa vadă, celălalt doar 3. Că sa nu existe discuții, propun sa mai angajeze încă unul :-))))

  • SI TOVARASUL LOR bode ARE O LIOTA DE secretari DE „stat”. UNUL II TINE PERNA, ALTUL UMBRA, UNUL II CANTA DE LEAGAN, ALTUL II SPUNE CATE DE maretz ESTE…

  • +AMANTE, + RUDE, +….

  • DUPA rotativa, CU VASLASUL LUI dragnetti LA „TIMONA” NUMARUL LACUSTELOR ADUSE LA GHIFTUIT SE VA DUBLA.

 7. Ciudat cum la articole de acest gen, trolii fsn-ului tac ca porcul în păpușoi. Curaj, chiar n-aveți nicio părere despre risipa de bani a trogloditilor pe care ii susțineți?

 8. Secretariatul de stat pentru spaga ?
  La ce puroi a sarit din Suceava , era cazul chiar sa mearga acolo, sa schimbe toata, absolut toata conducerea spitalului aceluia daca nu tot ce e conducere in judet ………

 9. Da’ doctorate au? Ce, angajează nevolnici fără doctorate?

 10. rogobete ăsta e și maseuză și asistentă și infirmieră? Poate e 3in 1? Să-l plătim la triplu atunci, mai are și nepoți , ceva?

 11. În spitale și în tot sistemul e jale! Profesionalismul e la cel mai scăzut nivel , oamenii mor pe capete, putinii medici buni care isi fac meseria asa cum trebuie pleaca scarbiti iar pe conducători ii interesează doar cum sa fure cât mai mult.

 12. In sfarsit a facut si Rafila ceva! Nu un spital. Sau ceva acolo. A numit un secretar! Bravo, Rafila, asa se face treaba!

 13. & Vreo acțiune de „clasificare” a „activităților secrete” a lu’ Rafila, ?

 14. & La fiecare schimbare de guvernare să se desecretizeze ceea ce a secretizat guvernarea anterioară, ?

 15. Cate un secretar de stat sa ajunga la toata lumea!!!!!

 16. @ Pun ăștia secretari de stat și îi fac „indivizi toxici” , ?

 17. Să ne aducem aminte de această tristă figură a mediului de sănătate din România : în opoziție ,probabil cu texte scrise de vreun tiști – băști, Rafila se împăuna drept un mare specialist , un salvatorre de la patria .Iată că timpul lui a venit și extrem de rapid am descoperit că in locul profesionistului ,aveam cel mai faimos produs al unei școli comuniste care probabil , fiu de nomenclaturist, a făcut studiile la fara frecvență . Expus fiind receptorilor medis și unor adevărați profesioniști ai zonei sănătății, omul nostru dă cu nuca in perete la fiecare apariție , iar așa zisele soluții miraculoase se dovedesc niste fisiituri ridicole . Prima data am crezut că poate are tracul debutului unei funcții . Văzând însă că și următoarele apariții și decizii erau ridicole și total neprofesioniste , am înțeles că paiața numita Rafila nu era nici măcar un umil păpușar . Era golul absolut , rupt de realitate și de adevăratele probleme ale societății , ale cetățeanului de rând umilit și jecmănit de un sistem comunistoid inerțial , al acestui mecanism perfid numit sănătate publică. Un individ șters fara o minimă ampatie .
  Concluzionând , vedem cum Rafila va rămâne în istorie că fiind de departe , cel mai slab și mai incompetent produs post comunist , ce vine din adraslele nomenclaturii de partid .
  Vorba celebrului ” Celentano” : ” atât putem” !

  • Partidul nu te pune in functie decit daca esti obedient, daca esti de-al lor. Un profesionist are constiinta profesionala si onoare,nu-l poti comanda si poate trai din meserie deci nu se injoseste . De aceea avem guvern de prosti care ne duce cu oistea in gard. Bravo, popor roman, ai ce votezi!

  • Vere-doctore foarte concis şi chirurgical descris pe tov Raf, filă dintr-o povesye veche, expirată.
   Ca şi Daea, un produs al managementului comunist, Rafila nu poate mai mult decât sa suprasatureze organigrama ministerului, sa angajeze portari, secretare si secretari.
   Trăim in las’ fierbinți?

  • Pentru mine „asistent” înseamnă a asista la spectacolul oferit de viață și societatea în care trăim . Nu am și nici nu am avut vreo legătură cu profesiile medicale decât că simplu pacient . Spun asta din respect pentru acei care cu demnitate profesează acesta minunată meserie de vindecători fizici și de suflet . Pentru acești anonimi ( medici , asistenți , surori medicale , moașe ..) mă înclin și spun : RESPECT

 18. Cercetator? Adica nu a avut suficiente pile sa se faca macar asistent? Nasol.

 19. Mama ei de nesimtire si tupeu ordinar. Numa capuse in institutiile astea nenorocite, bujetari de lux.

 20. Inca putin baieti,mai faceti un mic efort si o sa ii depasiti pe angajatii ministerului!