G4Media.ro

Alexandru Muraru, după vizita oficială în Israel: Am văzut cu ochii mei…

Sursa foto: MOHAMMED ABED / AFP

Alexandru Muraru, după vizita oficială în Israel: Am văzut cu ochii mei locurile crimelor inimaginabile. Hamas trebuie eliminat total, iar justiția trebuie să găsească toți criminalii și civilii neafiliați care au participat la ucideri, răpiri, violuri, incendieri și torturi

Deputatul PNL Alexandru Muraru, membru al Grupului de parlamentar de prietenie cu Israelul, a participat recent la o misiune de solidaritate în Israel, alături de membri ai parlamentelor din Europa, Parlamentul European, lideri civici și oameni de afaceri. Scopul acestei vizite a fost de a observa și înțelege mai bine dimensiunea atrocităților comise în urma atacurilor Hamas și Hezbollah, precum și răspunsul Statului Israel în fața acestor provocări.

De asemenea, obiectivul a fost de a susține cele trei mari obiective ale Israelului și de a reafirma solidaritatea cu poporul evreu: anihilarea Hamas și eliminarea tuturor teroriștilor de pe teritoriul Fâșiei Gaza, recuperarea în viață și aducerea tuturor celor peste 240 de ostatici înapoi în sânul familiilor, transformarea Fâșiei Gaza într-un loc fără terorism care să nu mai reprezinte niciun fel de amenințare pentru securitatea statului Israel și a cetățenilor săi, se arată într-un comunicat al PNL dat publicității luni.

„Am fost martor la urmările devastatoare ale atacurilor comise de Hamas și Hezbollah. Văzând cu ochii mei distrugerile, suferința nevinovaților și ruinele lăsate în urmă, mi-am dat seama de impactul nemilos al terorismului. Această experiență m-a întărit în convingerea că terorismul nu este doar un atac asupra unui stat, ci un atac asupra umanității însăși.

Am văzut cu ochii locurile crimelor inimaginabile ale Hamas împotriva cetățenilor israelieni. Hamas trebuie eliminat total, iar justiția din Israel și cea internațională trebuie să găsească toți criminalii și civilii neafiliați care au participat la ucideri, răpiri, violuri, incendieri și torturi”, a declarat Alexandru Muraru.

În timpul vizitei în Israel, deputatul a participat la întâlniri cu o varietate de persoane și la vizite în „locuri semnificative ale barbariei Hamas asupra statului Israel”.

„Întâlnirile au inclus discuții cu oficiali guvernamentali, membri ai forțelor de securitate, victime ale terorismului și familiile acestora, precum și cu reprezentanți ai comunităților afectate. Aceste conversații au avut ca scop înțelegerea profundă a impactului terorismului Hamas asupra Israelului, a răspunsurilor securitare și diplomatice ale națiunii, precum și a experiențelor personale și emoționale ale celor direct afectați de conflict. Fiecare întâlnire a adus o perspectivă unică și valoroasă, contribuind la o viziune completă asupra situației din regiune.

În timpul vizitei mele în Israel, am avut o întâlnire profund emoționantă cu familia și prietenii lui Inbar Haiman, o tânără curajoasă și talentată cu cetățenie română, tragic răpită de Hamas. Discuțiile cu familia și ambasadorul nostru, ES Radu Ioanid, au fost în vederea identificării celui mai bune soluții, atât la nivel diplomatic, cât și umanitar, pentru a o găsi și a o aduce în siguranță acasă”, a declarat Alexandru Muraru, deputat PNL.

„Terorismul, așa cum este manifestat de Hamas, este o forță distructivă și inacceptabilă care subminează pacea și securitatea. Atrocitățile comise împotriva cetățenilor nevinovați sunt acte de barbarie ce nu pot fi justificate sub nicio formă. Israelul, ca orice națiune suverană, are dreptul inalienabil de a-și apăra cetățenii și teritoriul împotriva amenințărilor teroriste. Răspunsul ferm al Israelului în fața atacurilor Hamas și Hezbollah este de înțeles pentru a-și asigura securitatea și stabilitatea națională, principii fundamentale pentru orice stat”, a mai declarat Alexandru Muraru.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Mărarule, ai fost și în Gaza sa vezi copii morți?

    • Nu e nevoie Filmuletele cu papusi si actori simuland drame imense se dau toata ziua pe toate posturile de televiziune E ca si argumentatia unei minoritati locale „Da’ ce vreti sa fac sa nu fur? Sa dau in cap la oameni”