G4Media.ro

Alexandru Muraru, după ce a devenit președintele PNL Iași: Vreau să felicit…

sursa foto: Inquam Photos/ Bogdan Buda

Alexandru Muraru, după ce a devenit președintele PNL Iași: Vreau să felicit întreaga echipă din fostul BPJ care, alături de Costel Alexe, a reuşit performanţa câştigării alegerilor locale din 2020

Noul preşedinte al PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, susţine că în mandatul pe care l-a primit sâmbătă din partea colegilor de filială porneşte la drum cu obiective clare, printre acestea fiind menţinerea conducerii Primăriei Iaşi şi Consiliului Judeţean Iaşi, dar şi aplicarea programului de guvernare.

„Alegerile de astăzi nu sunt despre noi, ci despre ieşeni. O spun pentru că avem răspunderea guvernării locale şi naţionale. Avem un program de guvernare de pus în practică şi responsabilitatea de a livra faţă de cetăţeni. Pornesc la drum cu o serie de obiective clare: opt ani de guvernare pentru un Iaşi puternic şi prosper, menţinerea preşedinţiei Consiliului Judeţean Iaşi, menţinerea Primăriei Municipiului Iaşi, menţinerea actualelor primării câştigate şi creşterea numărului acestora la 60, respectiv creşterea numărului de consilieri locali şi judeţeni, respectiv creşterea numărului de parlamentari”, a declarat Alexandru Muraru, noul preşedinte al PNL Iaşi, potrivit unui comunicat de presă.

El a ţinut să le mulţumească tuturor colegilor care i-au acordat încrederea „de a duce mai departe reuşitele celei mai puternice filiale politice din judeţul Iaşi”.

„Le mulţumesc tuturor celor care şi-au manifestat astăzi dorinţa de a face parte dintr-un proiect în care fiecare dintre ei va avea un rol. Totodată, vreau să felicit întreaga echipă care a format fostul BPJ care, alături de Costel Alexe, au reuşit performanţa câştigării alegerilor locale din 2020, cu peste 50 de primării şi 700 de consilieri locali şi judeţeni. De aici mai departe, nu putem decât să construim spre noi victorii”, mai spune Alexandru Muraru.

Acesta a preluat oficial mandatul de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Iaşi în cadrul unui amplu eveniment politic desfăşurat în prezenţa preşedintelui liberal Ludovic Orban şi a premierului Florin Cîţu.

În cadrul aceluiaşi eveniment, Lucian Rusu, Liviu Brătescu şi Marius Alin Andrieş au fost aleşi în funcţia de prim-vicepreşedinţi, iar pentru funcţia de vicepreşedinţi au fost votaţi Andrei Cazacu, Romeo Vatră, Silviu Apostol, Daniel Juravle, Stelian Turcu, Benoni Moruzi şi Dan Niţă.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Bogdan Buda

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Toata aceasta gargara deșănțată o sa vă dea pe nas la viitoarele alegeri.

  2. de la PENALII și CORUPȚI vă vor face mici, foarte mici….. sub 5%
    Rămâneți cu ei; Românii vor altceva

  3. Ați rupt plua cu alexe tablă chirica .
    Ce atâta osanale pentru acești 2 viitori pușcăriași ?

  4. Deci banditii de Chirica si Alexe au fost inlocuiti din functiile de conducere din partid, dar doar de ochii lumii, raman de fapt sefii „animalelor politice” de la Iasi.
    Care-i dovada ca penelistii (multi dintre ei racolati anul trecut de la PSD) au ramas trup si suflet alaturi de Chirica si Alexe? Voteaza „in bloc” toate ticalosiile si combinatiile imobiliare propuse de mafiotii astia doi in Consiliul Local si Consiliul Judetean.
    Stiam ca electoratul PNL e mai destupat la minte. Chiar crede mascarada asta penelista de la Iasi, in care hotii raman la butoane, desi chipurile au fost „sanctionati”?
    Trist este ca nici Citu, nici Orban nu condamna porcariile facute la Iasi de mafiotii Chirica si Alexe!
    Cica Orban si/sau Citu reformeaza PNL… 😀

    • Speram ca aceste reforme sa ii aducă undeva la 13-15 % în viitoarele alegeri .

    • Nimeni nu a uitat că P.N.L. este la fel cu P.S.D. Și că P.N.L. + P.S.D.= U.S.L.

  5. O adunătură de „animale”politice.Sper să nu supăr regnul animal cu introducerea acestei subspecii .

  6. Ce om,ce gunoi