G4Media.ro

Alertă falsă de incendiu la Spitalul Județean din Timișoara, zeci de pompieri…

Alertă falsă de incendiu la Spitalul Județean din Timișoara, zeci de pompieri fiind solicitați să intervină / Un angajat ar fi utilizat un prăjitor de pâine

Zeci de pompieri au împânzit, sâmbătă, Spitalul Județean de Urgență din Timișoara după ce au primit o alertă de incendiu. Unul dintre angajații spitalului ar fi solicitat ajutor la 112, după ce a simțit un miros persistent de plastic ars, în Clinica Politraumatologie (Clinica de arşi – Casa Austria) a Spitalului.

„Din fericire, n-a fost niciun incendiu, fiind o alarmă falsă. Nu a fost necesar să evacuăm niciun pacient. Oricum, ne bucurăm că cei de la ISU au intervenit foarte repede. Au verificat fiecare colțișor și nu au găsit nicio problemă la sursele de oxigen și la apartura medicală”, a transmis la Digi24 managerul Spitalului, Raul Pătrașcu.

Potrivit informațiilor managerului sursa fumului ar fi pornit dintr-un spațiu (oficiu) aflat la subsolul clădirii spitalului, unde un angajat ar fi utilizat un prăjitor de pâine, lucru interzis prin regulament.

„Am declanșat o anchetă internă, iar persoana care a folosit prăjitorul de pâine va fi sancționată sever, având în vdere că este strict interzisă utilizarea altor echipamente electrice în incinta spitalului, precum prăjitorul de pâine”, a spus Raul Pătrășcanu.

Sursa Foto: captura

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Obsedatii.