G4Media.ro

ALERTĂ Detaliile planului de suspendare a președintelui. Marile mize ale atacului la…

ALERTĂ Detaliile planului de suspendare a președintelui. Marile mize ale atacului la Klaus Iohannis

PSD și-a făcut în detaliu planul suspendării în Parlament a președintelui Klaus Iohannis, iar partidul este decis să-l pună în practică dacă șeful statului nu o va demite pe Laura Codruța Kovesi din funcția de șef al DNA, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse politice. Nu este clar dacă declanșarea procedurii va avea loc până în data de 21 iunie, dar cele mai multe informații indică faptul că Liviu Dragnea intenționează să înceapă aceste proceduri după această dată, în caz că nu va fi achitat în procesul angajărilor fictive.

Sursele G4Media vorbesc de un orizont de maximum trei săptămâni, în care președintele Iohannis ar urma să fie suspendat în Parlament. Dacă acest lucru se va întâmpla, interimatul va fi asigurat de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta ar urma să o demită pe Kovesi de la DNA și pe Horodniceanu de la DIICOT. O altă miză este, potrivit surselor G4Media.ro, numirea unui nou șef la Serviciul de Informații Externe (SIE). Serviciul nu are director plin din septembrie 2016, după demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu.

O altă miză majoră este promulgarea de către președintele interimar Tăriceanu a legilor Justiției, înainte de sosirea avizului preliminar al Comisiei de la Veneția. Iohannis a anunțat ieri că în curând e posibil să vină un aviz preliminar, înainte de raportul final al Comisiei de la Veneția.

Potrivit unor surse, numele vechiculat la șefia SIE este a lui Gabriel Vlase, vicepreședinte PSD și vicepreședinte al Camerei Deputaților, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea. Vlase a fost președintele comisiei parlamentare de control al Serviciului de Informații Externe. A devenit doctor în științe militare și informații la Academia Naționala de Informații.

După suspendare, Tudorel Toader ar urma să declanșeze și procedura de numire a noilor procurori șefi. Deja, ministrul Justiției a pregătit miercuri dimineața terenul unei eventuale acțiuni de suspendare, afirmând că ”ceea ce face preşedintele azi este cel mai periculos precedent pentru statul de drept. Este cel mai periculos precedent pentru că e pentru prima dată când un demnitar pune în discuție respectarea și aplicarea legii fundamentale, aplicarea și respectarea unei decizii CCR”.

Unul din numele vehiculate pentru șefia DNA este cel al Oanei Schimdt Hăineală, în prezent șefa corpului de control din Ministerul Justiției, dar, potrivit surselor G4Media.ro, Hăineală nu ar fi interesată de această poziție și nici nu s-ar afla pe lista opțiunilor lui Tudorel Toader.

Însuși Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea suspendării președintelui Iohannis, după ce până acum a ținut expres să nege că ar lua în calcul această opțiune. Nu este clar în acest moment dacă suspendarea în Parlament va fi urmată și de un referendum de demitere sau PSD și ALDE se vor mulțumi doar cu rezolvarea punctuală a problemelor de la DNA și SIE, după care îl vor lăsa pe Klaus Iohannis să revină la Cotroceni fără să mai treacă prin referendumul de demitere.

De notat că atât președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cât și liderul PSD, Liviu Dragnea, au anunțat o sesiune extraordinară în primele două săptămâni din luna iulie.

Liviu Dragnea, duminică la Antena 3: „Nu sunt prezicător și nu știu ce va face președintele Iohannis, dar dacă va face greșeala fatală să nu pună în aplicare o decizie CCR (…), această încălcare gravă a atribuțiilor lui constituționale pe noi nu o să ne lase indiferenți. (…) Noi nu putem să stăm cu mâinile în sân (…). Nu putem lăsa ca o decizie a CCR să nu fie pusă în aplicare și vom utiliza tot ceea ce avem la dispoziție din punct de vedere civic, din punct de vedere legal, din punct de vedere constituțional, din punct de vedere parlamentar.

Întrebat dacă se poate ajunge la suspendare, Dragnea a răspuns: ”Se poate ajugne la orice. Dacă și domnul președinte încalcă Constituția, și acolo trebuie să acționăm, indiferent ce se întâmplă”.

Ulterior avertismentelor lui Dragnea, mai mulți lideri PSD au amenințat și ei cu suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Olguța Vasilescu, marți la TVR: ”Sigur o să luăm o decizie. Așteptăm să mai cugete domnul Iohannis, că vedem că mai greu cugetă, să prezinte o decizie. Președintele României se poate suspenda în măsura în care încalcă prevederile Constituției. Este motiv clar de suspendare, dar nu este luată niciun fel de decizie până acum în cadrul coaliției de guvernare. Dacă termenul nu va fi rezonabil și nu va fi aplicată decizia CCR, cu certitudine va fi o suspendare”.

Paul Stănescu, miercuri în Parlament: „Da şi eu spun că trebuie suspendat (preşedintele Iohannis – n.r.) în momentul în care nu semnează revocarea. O să aşteptăm să vedem. A zis că mai are puţin de citit, nu aşa mult, aşa a zis preşedintele, şi în momentul în care va spune că nu este de acord cu decizia CCR, sigur, în partid, vom decide ce facem în continuare. Vom analiza din toate punctele de vedere şi vom lua o decizie în partid”.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a vorbit inclusiv de o plângere penală împotriva șefului statului.

Niculae Bădălău, miercuri: ”În momentul ăsta avem o hotărâre definitivă care trebuie pusă în aplicare. În cazul în care nu este pusă în aplicare, cineva trebuie să notifice acea persoană, acel reprezentant al instituției. Domnul președinte al României nu este rege, nu este Carol, nu este Ferdinand. Este președinte democrat și trebuie s-o pună în aplicare. Nu pui în aplicare o hotărâre, orice șef de instituție, președinte, șef de cameră, prim ministru, se aplică legea penală.”
Reporter: Vorbiți de o posibilă plângere penală:
Senatorul PSD Niculae Bădălău: ”Sigur că da. Întrebați orice șef de instituție, că, dacă nu pui în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă, ce se întâmplă? Care este următorul pas?”

La rândul său, deputatul Florin Iordache a reluat ipoteza lansată anul trecut de colegul său Eugen Nicolicea: suspendarea președintelui în Parlament și repunerea în funcție după rezolvarea doleanțelor PSD de către președintele interimar Tăriceanu, fără a mai fi nevoie de referendumul de demitere.

Replica pentru Iordache a venit din partea președintelui USR, Dan Barna, care a atras atenția că în momentul în care PSD va declanşa suspendarea preşedintelui toate etapele subsecvente, inclusiv referendumul, trebuie să fie realizate.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu specialişti în Drept constituţional, poziţia pe care o avem şi cea care este conformă cu Constituţia este aceea că în momentul în care se declanşează procedurile de suspendare a preşedintelui acestea nu mai pot fi retrase. Nu e genul de iniţiativă în care hai că te suspend un pic, două săptămâni, după care nu te mai suspend. În momentul în care PSD va declanşa suspendarea preşedintelui, că am înţeles că de ieri românii au fost ameninţaţi în mod explicit şi direct cu acest lucru, în momentul în care această suspendare se va declanşa, toate etapele subsecvente, inclusiv referendumul, trebuie să fie realizate. Adică nu există, în opinia noastră cel puţin, varianta aceasta în care PSD face o suspendare doar de gust, până toate legile toxice care aruncă România în braţele Rusiei vor trece, după care preşedintele să fie reaşezat într-o ţară golită de sens şi democraţie”, a spus Barna, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă este posibilă o suspendare a preşedintelui care să nu ducă totodată şi la demiterea acestuia.

Și PNL, prin vocea prim-vicepreședintelui Raluca Turcan, a atras atenția astăzi exact asupra aceluiași subiect: obligativitatea referendumului de demitere în cazul suspendării.

”Ultima mișcare a lui Liviu Dragnea este cea a amenințării cu suspendarea Președintelui. Din nefericire, dacă-și duce la bun sfârșit această amenințare a suspendării Președintelui fără a mai ajunge la popor, prin referendum, Liviu Dragnea va provoca o lovitură de stat. În cazul în care președintele României ar fi suspendat de Parlament, chiar dacă nu există temeiuri pentru o astfel de decizie, organizarea referendumului este obligatorie! Constituția prevede, fără dubiu, obligativitatea organizării referendumului, la art 95, alin 3: Dacă propunerea de suspendare din funcţie este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui”, a declarat Turcan.

Potrivit Constituției, președintele României poate fi suspendat din funcție cu votul majorității parlamentarilor, iar procedura poate fi inițiată de cel puțin o treime dintre senatori și deputați:

”ARTICOLUL 95
(1) În cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, Preşedintele României poate fi suspendat din funcţie de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, după consultarea Curţii Constituţionale. Preşedintele poate da Parlamentului explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.

(2) Propunerea de suspendare din funcţie poate fi iniţiată de cel puţin o treime din numărul deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui.

(3) Dacă propunerea de suspendare din funcţie este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui”.

De notat că suspendarea în Parlament este un vot pur politic. PSD are în acest moment numărul necesar de parlamentari pentru declanșarea procedurii de suspendare a lui Klaus Iohannis, dar va avea nevoie de voturile deputaților și senatorilor ALDE pentru suspendare.

Pentru suspendarea președintelui, este nevoie de majoritate absolută, adică jumătate plus unu din numărul total al senatorilor și deputaților, mai exact de 233 de voturi. PSD și ALDE pot conta în prezent, teoretic, pe cel puțin 240 de voturi

Ieri, președintele Klaus Iohannis a calificat drept o grabă amenințările liderilor PSD cu suspendarea.

”Cred că se grăbesc un pic pesediștii, eu nu am afirmat ce voi face în perioada următoare decât că o să citesc cu atenție decizia și motivarea. Unii politicieni s-au grăbit să dea în spațiul public cu suspendarea. Nu va exista nicio suspendare pentru că nu există niciun temei pentru suspendare”, a spus Klaus Iohannis.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

51 comentarii

 1. ne asteptam la asta, cumva e inevitabil, sunt grabiti, vor sa ne distruga cat mai repede

 2. Protest violent!
  Presedintele a fost votat, daca nu se respectul votul, atunci protestam violent. De ajuns cu mascaricii de la PSD, totul are o limita.

  • Doar protestul nu mai este suficient.

  • Hai totusi nu violent. Altfel te trezesti doar cu niste ultrasi cu moravuri indoielnice pe langa tine si ii alungi pe toti ceilalti care chiar doresc binele tarii.

 3. Daca fac asta, e liber la HAIDUCIE. Averea tuturor boierilor PSD-istilor devine de facto averea tuturor romanilor. Cat timp sunt in tara, nu scapa unul! HAIDUCII fac parte din istoria noastra.

 4. ….. si din pacate mi-e teama ca planul lor va reusii, la cat de unit e poporul Roman da ce sa faci asta ne caracterizeaza…”e bine si asa” dar ce sai faci poate ne meritam soarta.

 5. Violenta nu aduce nimic bun. Ca in’89, in ape tulburi, apar „emanatii” si o luam de la capat. Mai mult, scapa si Iliescu. Nu. Trebuie ca ,impreuna cu patrontul, sa se intre in greva generala. Ciuma rosie, fara bani, va „muri” ca sub efectul unui antibiotic. E extrem de greu, mai ales cu ratele, dar altfel mai bine emigram in Coreea lui Kim; va fi la fel. Copiii ne vor judeca lasitatea.

  • Ma scuzati, poate v-ati nascut un pic mai tirziu, dar eu am fost acolo in ’89. Dupa ce a fugit Ceausescu sloganul care s-a strigat cel mai mult a fost „fara violenta”. Singurele violente de atunci au fost impotriva portretelor lui Ceausescu din manualele scolare, sau atirnate pe pereti, impotriva inscrisurilor PCR de pe intreprinderi si impotriva stemei de pe steag.
   Toti sobolanii din esalonul doi au stat ascunsi cam o saptamina de frica si apoi s-au cocotat incet la loc, unde se afla si astazi.

 6. Sa scoata presedintele armata in fata unui astfel de atac frontal asupra statului de drept. Daca e bal, bal sa fie!

  • Ba esti prost rau,tu crezi ca scoti armata cind vrea orice prost !Ai facut armata?Abia astept sa ies la vot sa il dau jos pe escrocul din cotroceni.Primul penal al tari .

  • Daca are armata si serviciile de forta de parta sa se poate. Daca nu , nu. El trebuie sa stie care-i situatia asa cum Ceausescu nu a stiut.

  • Domnu Zit, se pare ca tu esti prostul, nu ii tin partea lui Iohannis insa omu asta chiar vrea sa dea ciuma din fruntea tarii jos insa nu este lasat. Zic ciuma pt ca se prinde ca boala in sine de orice chichita mica si fac tot felul de legi noi peste noapte doar ca sa scape de puscarie si sa isi pot pastra averea. Avere care tot de la mine, de la tine, de la noi au furat-o insa am impresia ca tie iti convine sa fii furat. Nu zic ca domnu presedinte este cel mai bun sau ca o facut ceva nemaivazut insa am avut si altii mult mai rai. Cat despre ciuma rosie PSD fa putina cercetare pe internet sa vezi cate proiecte europene au refuzat care teoretic au tinut tara asta in loc in frunte introducerea trenului TGV si toate modernizarile cailor ferate aferente acestui proiect, proiect sponsorizat 100% de uniunea europeana, proiect care ne-ar fi legat de tarile vestice si sudice printr-o cale ferata moderna si cu viteza de pana la 300 km/h. Altceva nu mai zic doar atata: JOS CU CIUMA ROSIE PSD.

 7. Da asta este – greva generala si iesit in strada, mai ales in ceea cei priveste pe magistrati care vor deveni un fel de slugi la buzunarul lui TuDorel. Asta este singura solutie. In rest discutii…

 8. Nu santem zdravenila cap.

 9. Foarte bine,suspendat de urgenta si schimbati toti lacheii sai din justitie si serviciile secrete!

  • Mai pudile PSD care lacheii din justitie? Esti orb, sa-ti speli creierul ca e afectat de ciuma rosie.

  • Ti-ai masurat vreodata nivelul de ticalosie ca doar ala de prostie nu cred ca este destul?

  • ai fost lobotomizat ? cu care parte a corpului gandesti, asta in cazul in care ti se intampla fenomenul asta ?

  • Si pe tine sa te schimbe din postac psdist in porc comunist,ce si esti ba b..esinosule

 10. Cred ca dl Dragnea ar trebui sa fie anchetat fiind inchis preventiv referitor la amenintarile la adresa procurorilor. Punct.

 11. Nu, vă rog nu in alt PSDist . Hai sa facem cumva sa vreau sa ma întorc acasă și nu doar pentru protest . Vreau un procurator onest care are interesele românilor și nu ale partidului.

 12. Cand iesim sa protestam impotriva PSD? Ce jalnic am ajuns ca natie! … Hotii fac legile si mai fug si din tara cand nu mai tine caruta.

 13. nu cred că actuala majoritate parlamentară o să-l suspende pe dl Iohannis.
  cred că este doar un joc eftin – liderii PSD și ALDE trebuie să genereze subiecte de BN
  pentru A3.

 14. Ce mare descoperire au facut cei de la G24media! Se anticipa demult ca acesta este traseul stabilit de Dragnea.

 15. Mai intelectualilor,voi ați auzit de Constituție?Dar cei care nu-l iubim pe Johanis și acest sistem mafiot ce sa facem?Vine armata și ne împușca cum a fost și la revoluție.Dar nu contează,dacă va place vouă este bine.Suntem lipsiți de o minima cultura politica,iar cei care va manipulează își rad in barba,ca ei nu o fac pe gratis,ca voi

 16. Tot delirul ăsta acumulează tensiunile pentru o Nouă Revoluţie.

  • ai dreptate, cam asa se simte in aer… diferenta este ca, de aceasta data, va fi si mai sangeros daca se ajunge la asta !

 17. O nație cu proşti,recomand sterilizarea! ?

 18. Tara o fost distrusa de voi .acuma cirpesc altii dupa voi basistilor si #rezist.

 19. Sa indrazniti numai nelegiuitilor!

 20. …de la firul ierbii pare ca doi titani se pregatesc sa se razboiasca , sacrificand o tara si un popor printr-o criza politica urata de tot !…Nu e bine deloc !…Unul e disperat sa scape liber si cu prada intacta , viu si nevatamat politic , celalalt – orgolios si impins din spate sa nu cedeze nici macar o runda ( Codruta Kovesi ), desi inteligent ar fi sa cedeze/sacrifice o batalie cu scopul suprem sa castige marea batalie care consta in protejarea tarii/poporului de Marea Criza politica si economica !…
  …dincolo de lupta politica , ratinguri la televiziuni , simpatii si antipatii politice , principii si idealuri politice exista un popor care asteapta stabilitate , predictibilitate , liniste politica , dezvoltare economica , prosperitate , siguranta pt ziua de maine , seriozitate de la clasa politica , responsabilitate de la liderii politici – sa nu se joace cu destinul cetatenilor tarii prin razboieli politice !…
  …daca Presedintele este suspendat , chiar si timp de o luna , dragutul domn/presedinte de Senat – ajuns Presedinte – va face tot/absolut tot ce doreste Partidul – va promulga tot /absolut tot ce doreste Partidul , iar la final de luna …Codruta Kovesi va fi PA !, cele 33 Perle ale tarii vor fi PA ! ( Fondul Suveran va fi promulgat ), Codul Penal si toate modificarile vor fi promulgate , tot ce doreste Partidul si cei cu „bube in cap” vor obtine si asta doar prin suspendarea Presedintelui !…
  Merita ?!…
  Indiferent de orice , Presedintele nu trebuie expus suspendarii ! …Situatia poate scapa de sub control , anarhie , haos , ura dusa la paroxism , economie care face implozie si Leul pe topogan , mii de familii care nu-si vor putea platii ratele la credite , familii evacuate din case , falimente si inchideri de firme…saracie lucie peste Romania !…Viitor distrus pt generatii intregi si asta DOAR pt doi oameni – unul detestat de un popor intreg , celalalt sustinut ca un simbol al luptei anti-coruptie !…

  … Si intre EI un popor intreg asteptand…Si prea multe familii pregatindu-si bocceluta si cautand pe harta lumii o destinatie….( un pion trebuie sacrificat pt binele si viitorul tarii ! Inteleptii tarii trebuie sa cantareasca bine…).

  …ROMANIA , incotro ?!….

  • Abia astept sa ies la vot sa il demit.ma doare in pana de dna si sri,nu fur.Dar iohAnus care a furat case cu buna stinta trebuie bagat la parnaie,la fel oricare dintre hoti dovediti de justitie.iohAnus a comiso de doua ori,dovada case pierdute,luate prin Fals Uz de fals asa ca il voi Demite mergind la vot.

 21. Alerta, securistoizii in delir!

 22. Suspendați mălaul,distrugeți statul paralel,Kovesi,Coldea și sclavetii la brutărie!

 23. Cei de la Salubritate din Dolj au fost obligati sa mearga la miting dearece au fost amenintatii ca isi pierd serviciul si pe banii lor. In ziua cand au luat salariul i-au pus sa plateasca 100 de lei 2 persoane transportul plus 40 de lei cartoanele cu semnificatii la mitingul de la psd.

  • Bine le-au facut la lingai psdisti de la salubritate Dolj ,sa mai voteze si in viitor psd si pe cutra de olguta vasilescu.

 24. Mai lasati fake news si numai invetati asa ceva

 25. Eu gasesc o alta solutie: sa iesim in strada 24/24, in 3 schimburi, sa fim tot timpul 100.000 de oameni in Piata Victoriei si tot atatia in fata Parlamentului. Ce mai pot face?

  • Catre JACq. Chiar crezi ca se aduna atatia. Romanii doar pe fecebuca sunt revolutionari si prea putini ies in strada.Suntem o natie de fricosi si pupincuristi care latram dar nu muscam.Asti-a suntem.n

 26. Sunt, din intamplare, o victima colaterala a divergentelor politice din tara noastra.
  As vrea sa mai pot fi destul de tanar, naiv, sa cred ca tota aceasta poveste va avea un sfarsit benefic poporului nostru.
  Citesc zi de zi presa on line de la noi, si ca un, doar, simplu cugetator, din miile, poate miliardele, de articole din ultimii 10 ani, trebuie sa-i dau mare dreptate comentariului llgerului „danuta….”.
  Este intr-adevar primul articol pe care l-am intalnit, scris coerent in limba noastra materna, si care aduce o judecata extrem de precisa.
  Imi doresc sa ajunga si pusa in practica, spre binele tuturor.
  Ii recomand acestui logger sa incerce, in masura in care timpul ii permite, sa-si expuna opiniile pe cat mai multe portaluri. Astfel poate, macar, sper, unii dintre cititori isi vor aduce aminte de exprimarea corecta in scris.
  Multumesc

  • @ Rocky , prietene , multumesc , esti dragut !
   Nu sunt fan al Presedintelui , dar acum nu pot decat sa-i multumesc ca a avut taria sa faca ce trebuia , pt binele tuturor . Ma rog , pt 99 % din populatia tarii …Indiferent cat de dureros i-a fost sa semneze decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi , trebuia s-o faca ! Binele tarii inainte de toate , indiferent de sacrificii !…Si lupta continua prin schimbarea mentalitatii fiecaruia dintre noi si a celor din jur …Sa nu ne multumim cu mai putin decat meritam !…Sa cerem de la toti politicienii responsabili sa lupte pt noi si tara , iar Presedintelui sa fie …Presedinte adevarat pana la capat !…Nimeni nu e mai presus de tara si interesele supreme ale poporului !…Nimeni ! ….

 27. Bob esti,mai prost decit prevede legea.Ciuma rosie doar in Rusia exista .Taticul sef penal e iohAnus,escroc de meserie,hot de case,dovedit de justitia romana de doua ori.De unde ai dedus ca nu vreau ce vrei si tu? Operativ nu poate scoate decit in caz de razboi armata la ord.min.aparari.Nu cind vrea un schizofren,fiind si iohAnus.

 28. Cineva spune: Nimeni nu poate fi obligat de o decizie a justitiei sa semneze. O decizie a justitiei il ;poate demite, il poate baga la puscarie, il poate amenda, etc. dar nu-l poate obliga sa semneze.

  Presedintele poateconstata si reclama ca decizia CCR ii incalca un drept funadmental (acela la opinie) si poate ataca decizia la CEDO. Asta va dura ceva timp in care mandatul dnei Kovessi expira oricum in primavara 2019..

 29. Nu vom mai tolera mizeria PSD , nu mai putem sta pasivi și asista la distrugerea și degradarea noastră ca oameni , avem copii , nepoți , avem o viața pe care trebuie sa ne-o trăim cu demnitate și onoare , sa fim respectați de cei pe care i-am ales ! Vrem o țara in sa trăim liberi , sa clădim un viitor noilor generații ! PSD -ul trebuie sa dispară ca partid , este o otrava care se extinde și macină tot ce sa mai făcut bun in aceasta țara , sa arătam ca noi poporul suntem o forța de care sa se teama PSD și cei ce vor venii după ei indiferent de culoarea politica ! Trebuie sa fie in slujba poporului și pt popor da a nu sa stea a acasă lângă fusta nevestei sau a cui vor ei ! Trebuie sa ne rezim acum când nu e prea târziu ! Am încredere in oamenii frumoși ai acestei tari și in tăria lor !

 30. =>Chriss
  E prea tarziu, suntem in groapa in care ne-a bagat CIUMA ROSIE.
  Nu mai iesim de-acolo 40-50 de ani, de-acum inainte!

 31. Catre Pudila! Pe tine sa te suspende pe lumea cealalta ba postac psdist ce esti.Ba neocomunist i.putit ce esti dute si te spinzura.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.