G4Media.ro

Alain Delon îl va intervieva pe Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei

captura youtube

Alain Delon îl va intervieva pe Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei

O reuniune la nivel înalt. Alain Delon va dialoga vineri cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Legenda celei de-a 7-a arte va fi în duplex cu șeful statului la ora 13:30, într-un interviu realizat de Cyril Viguier pentru TV5 Monde, potrivit BFM TV.

La un an de la ultima sa apariție publică, Alain Delon a revenit în fața camerelor de luat vederi săptămâna aceasta pentru a-și afirma sprijinul pentru poporul ucrainean împotriva Rusiei.

Într-o secvență difuzată la începutul săptămânii pe canalul internațional de limbă franceză, actorul a denunțat atrocitățile din timpul conflictului.

„Ceea ce i se face Ucrainei m-a întristat și m-a atins profund și de aceea lupt pentru ei”, a spus el.

Actorul în vârstă de 86 de ani a participat, de asemenea, la o emisiune specială pentru canalul de televiziune despre poetul ucrainean Taras Șevcenko, care tocmai a fost reeditat de Seghers – și al cărui poem l-a citit în direct.
Aflat în semi-retragere în ultimul deceniu, Alain Delon a declarat în 2021 că vrea să facă un „ultim film”: „Vreau să fac un film și mai ales să fac ultimul meu film. Cel care va rămâne pentru totdeauna. Și apoi pot pleca, nu voi mai avea nimic altceva de făcut”.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Sa-l intrebe de drepurile minoritatilor de invata in limba proprie, si daca se va schimba ceva dupa terminarea razboiului. Sau o va continua cu AUR-ismele lui.

  2. Ca de la actor la actor precum ca de la trotinetist la trotinetist. Frumos.

  3. nu inteleg… interviul e realizat de alain delon sau de cyril viguier?

  4. – Monsieur Zelynsky, comment est-ce d’être l’homme le plus léché dans le cul de la planète ?

  5. S-au activat vedetele care nu au nimic de pierdut, atat in Rusia, cat si in Occident. Poate mai influenteaza si mai inflacareaza niste fraieri.

  6. Alain Delon ,legenda filmului francez.👍🇨🇵👍

  7. Pe fraieri lui Putin, bineînțeles.. …ai perfectă dreptate…..

  8. „Vreau să fac un film și mai ales să fac ultimul meu film. Cel care va rămâne pentru totdeauna. Și apoi pot pleca, nu voi mai avea nimic altceva de făcut”. RIP.