G4Media.ro

Aglomeraţie pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, în special pe sensul către…

Sursa foto: G4Media.ro

Aglomeraţie pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, în special pe sensul către litoral

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că s-a aglomerat traficul pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, în special pe sensul către litoral, în condiţii de aglomeraţie circulându-se şi la ieşire de pe Autostrada A4 către Agigea, dar şi pe DN 39 pe tronsonul Eforie Sud – Agigea, pe în ambele sensuri, relatează News.ro.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au crescut pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, în special pe sensul către litoral, în condiţii de aglomeraţie circulându-se şi la ieşire de pe Autostrada A4 către Agigea, dar şi pe DN 39 pe tronsonul Eforie Sud – Agigea (în ambele sensuri).

Pentru evitarea tronsoanelor aglomerate, recomandăm conducătorilor auto, în funcţie de direcţia în care urmează să se deplaseze, să ia în calcul următoarele rute alternative:

– A2 Bucureşti – Drajna – DN 21 – Călăraşi – DN 3 Călăraşi – Ostrov (traversare cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanţa sau A2 Bucureşti – Lehliu-Gară – DN 3 – Călăraşi – Ostrov (traversare cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanţa

– DN 39 Mangalia – DJ 391 Negru Vodă – DN 38 Topraisar – DJ 391 Mereni – DJ 308 Ciocârlia – DJ 381 – Valea Dacilor – Medgidia – Autostrada A2

– DN 39 Eforie Nord – DN 39A – Agigea – Autostrada A4.

Pentru reducerea riscului rutier, şoferii sunt sfătuiţi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să respecte limitele legale de viteză, să se asigure şi să semnalizeze din timp la schimbarea benzii, să nu întoarcă în zonele unde este interzisă această manevră, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc şi să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii de pe autostradă, mai precizează Poliţia Română.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Fgm pds+pnl pt jaful din tara

  + pt votanti

  • Vai ce v-as lua in cosor pe toti useristi astia.
   Problema e ca voua va place la ocbiul maro.
   Rusinica si scarbica.

  • Dupa poză, parea coadă la platit cu caș Taxa de Pod. Taxa, de drum, taxa de pod, acciza la combustibili: să trăiți bine contribuabililor că firmele sigur o duc bine

 2. Ce a făcut Drulă cât a fost ministru? Nimic! Numai poze și contracte cu dedicație! Hi, hi, hi! La obtuzitatea USR-istă se poate răspunde la fel! Clotilde doar a furat banii pentru Autostrada Transilvania și apoi voturile să ajungă primar! O hoață USR-istă!

 3. Ați greșit drumul catre Giurgiu băieții mei!!!