G4Media.ro

Aglomerație la metrou la oră de vârf după ce o șină s-a…

Aglomerație la metrou la oră de vârf după ce o șină s-a defectat între staţiile Mihai Bravu şi Dristor 1

Traficul cu metroul din București se desfășoară luni seară cu mare greutate la o oră de vârf din cauza unei defecțiuni la şine pe segmentul dintre staţiile de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1, potrivit Agerpres.

Defecțiunea a bulversat mersul metrourilor pe Magistralele 1 şi 3 a provocat reorganizarea circulaţiei trenurilor în sistem pendulă pe aceste tronsoane, a anunţat Metrorex.

„Metrorex informează că astăzi, 23.11.2020, circulaţia trenurilor pe Magistralele 1 şi 3 se desfăşoară cu dificultate în urma defectării unei şine între staţiile de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1. Pentru fluidizarea traficului şi continuarea călătoriilor, circulaţia a fost reorganizată pe firul 2 între staţiile Mihai Bravu şi Nicolae Grigorescu 1, intervalul de succedare fiind de circa 8 minute”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

”În staţii se fac anunţuri cu privire la reorganizarea circulaţiei. De asemenea, siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment”, mai arată Metrorex.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. dar de ce sunt lasati oamenii sa intre pe peron?

  2. Problema, că tot se vorbește mult despre transportul în comun bucureștean, nu este defecțiunea în sine. Asta se poate întâmpla oriunde în lume.

    Problema este incompetența angajaților Metrorex. Au anunțat într-una că frecvența trenurilor este la un interval de 10 minute, din pricina defecțiunii, iar călătorii să aștepte trenul următor, la peronul…, dar în realitate nu au circulat aproape o oră.

    Ar fi putut spune de la constatarea defecțiunii călătorilor să se îndrepte către mijloacele de transport de suprafață, pentru că circulația va fi reluată probabil peste „cel mult” o oră.

  3. Nicușor, ce făcuși tată? Da_le macar biciclete la mitici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.