G4Media.ro

Aglomerație la frontiera cu Ungaria: Cei care ies din țară așteaptă o…

Aglomerație la frontiera cu Ungaria: Cei care ies din țară așteaptă o oră la Nădlac II

Unele puncte de trecere a frontierei spre Ungaria sunt aglomerate vineri dimineaţă, iar la Nădlac II (autostrada pan-europeană) se aşteaptă cel puţin o oră pentru verificarea documentelor şi tranzitare, deşi a fost suplimentat numărul arterelor de control, transmite Agerpres.

Conform aplicaţiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II se aşteaptă 60 de minute pe sensul de ieşire din România, pe cele şase artere deschise pentru traficul de călători şi autoturisme.

Aplicaţia informează că se înregistrează un „număr foarte mare de călători şi mijloace de transport care se prezintă pentru verificările la frontieră pe sensul de ieşire din ţară”.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat pentru AGERPRES că în această perioadă a sezonului estival sunt zile cu număr mai mare de călători care tranzitează frontiera, în special în weekend. Potrivit sursei citate, mulţi români care lucrează în străinătate şi au fost în ţară în ultimele săptămâni pentru a-şi petrece vacanţa alături de familii se întorc în statele în care sunt angajaţi. Totodată, numeroşi români din ţară pleacă în excursii în străinătate, în special începând de vineri dimineaţă, când punctele de frontieră se aglomerează.

Aplicaţia de monitorizare a traficului la frontieră mai arată că şi la Petea, în Satu Mare, se aşteaptă cel puţin 60 de minute pe sensul de ieşire din România, aici fiind deschise tot şase artere de control.

Sursa foto: Inquam Photos / Ciprian Petcut

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Pai,e ziua Ungariei si in astfel de situatii,ungurii cam opresc tranzitarea tarii…

  2. O ora stai cand sunt 4 masini..nu cand e aglomerat…muncesc astia ..pff..pe brânci..

  3. Domule Președinte, de întrarea României în Schengen se mai aude ceva? Era unul din punctele importante de care vă ocupați. Mai e de actualitate?

    • Un punct si mai important al Presedintelui e mentinerea reformelor lui Dragnea, in total dispret fata de cei ce au iesit in strada in 2017,2018 si 2019… Si in total dispret fata de cei ce le platesc salarii, sofer, vacante si amante acestor „conducatori”.

  4. Nu înțeleg de ce se bulucește toată lumea la Nădlac II și eventual Nădlac I. În momentul ăsta, politiadefrontiera.ro anunță 120 de minute așteptare la Nădlac II și 10 minute la Turnu. Cu un minim de prevedere, când ai ajuns la Arad verifici și alegi. În cel mai rău caz, o iei pe la Gyula, pe unde e o autostradă care te scoate la Kecskemet. Dar e chiar prea greu pentru mulți să consulte o hartă și informații la zi.