G4Media.ro

Aglomerație în trafic pe Autostrada Soarelui, dar şi pe Valea Prahovei și…

Sursa Foto: Facebook / Trafic Valea Prahovei

Aglomerație în trafic pe Autostrada Soarelui, dar şi pe Valea Prahovei și drumul național din sudul litoralului, între Constanța și Vama Veche

Mai multe tronsoane de drum sunt aglomerate, duminică după amiază, coloane de autovehicule formându-se pe drumul naţional 1, în zona Văii Prahovei, dar şi pe DN 39 Constanţa-Vama Veche, pe ambele sensuri de deplasare, între Agigea şi Eforie Nord. Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, valorile de trafic sunt în creştere pe sensul dinspre litoral către Capitală, transmite News.ro.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că duminică după amiază, pe A2 Bucureşti – Constanţa, valorile de trafic sunt în creştere pe sensul dinspre litoral către Capitală, cu o medie de 40-45 de auto/minut.

Valori de trafic ridicate se înregistrează şi pe DN 1 Ploieşti – Braşov, unde se circulă în coloană în zona oraşului prahovean Comarnic, dar şi în staţiunea Buşteni, din Poiana Ţapului către Braşov , precum şi pe sensul de coborâre, între Predeal şi Buşteni.

„În condiţii de aglomeraţie se circulă şi pe DN 39 Constanţa-Vama Veche, pe ambele sensuri de deplasare, între Agigea şi Eforie Nord”, transmite Poliţia Română.

Poliţiştii recomandă şoferilor să ia în considerare folosirea unor rute alternative.

Astfel, cei care se află pe litoral sunt sfătuiţi să urmeze ruta: autostrada A2 – Valea Dacilor – Ciocârlia – Mereni – DJ 381 Topraisar – DJ 391 Negru Vodă – DN 39 Mangalia.

Şoferii care se află la munte pot folosi ca rute alternative către Capitală: DN 1 A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Braşov şi retur; DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti; DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte sau DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

„Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să respecte limitele legale de viteză şi indicaţiile poliţiştilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie sau direcţia de deplasare, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc. Pe autostradă, acordaţi prioritate când părăsiţi spaţiile de servicii şi nu circulaţi, nu opriţi pe banda de urgenţă!”, transmit poliţiştii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Doar un prost ar face autostrada in zonele turistice;))))

  2. Romania turismului de weekend.