G4Media.ro

AEP a aprobat încă 270 de secții de votare în diaspora, numărul…

AEP a aprobat încă 270 de secții de votare în diaspora, numărul total ajungând, până acum, la 714

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat, duminică, aprobarea a încă 270 de secții de vot în străinătate, numărul total al acestora ajungând la 714. Până la alegerile din 10 noiembrie se preconizează înființarea a 838 de secții.

Potrivit acestei hotărâri, numerotarea secțiilor de votare prevăzute în anexă se realizează în continuarea numerotării secțiilor de votare prevăzute de Hotărârea Autorității Electorale Permanente nr. 35 din 4 octombrie 2019 pentru aprobarea propunerilor misiunilor diplomatice și oficiilor consulare privind sediile secțiilor de votare din străinătate la alegerile pentru Președintele României din anul 2019, transmise de Ministerul Afacerilor Externe în data de 3 octombrie 2019, precum și a unor măsuri pentru buna organizare a acestora.

Hotărârea nr. 37/2019 a AEP prevede că Ministerul Afacerilor Externe, misiunile diplomatice şi oficiile consulare vor lua măsurile necesare, potrivit legii, pentru asigurarea condiţiilor logistice minimale pentru desfăşurarea votării în secţiile de votare prevăzute în anexă, precum şi pentru aducerea la cunoştinţa alegătorilor din străinătate a sediilor acestora.

De asemenea, hotărârea menționată stabilește că Ministerul Afacerilor Externe, misiunile diplomatice și oficiile consulare vor lua măsurile necesare pentru a asigura comunicarea proceselor-verbale privind desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secțiilor de votare prevăzute în anexă, către Autoritatea Electorală Permanentă, biroul electoral pentru secțiile de votare din străinătate, precum şi către formațiunile politice care participă la alegerile pentru Președintele României din anul 2019, de îndată ce au fost întocmite.
Anexa cuprinde lista celor 714 secții de votare aprobate de AEP până acum.

sursa foto: Biroul Electoral Central 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Si bine au facut! Luam datele diasporelor infractoare si la plata cu voi! Nu doar la-ntins mana, umplut euro doiu’ cu carnati si slanina, si la analize moca!

  2. @asistat…. tot urmaresc “minunatele si mirobolantele” comentarii si de aici si de pe hotnews ale tale/voastre… de cate ori vine vorba despre diaspora altceva nu mai stiti sa spuneti… cersetori si analize gratuite in Romania. Am niste intrebari:
    1. cum benefeciaza cineva de analize gratuite in Romania daca nu este asigurat la casa de asigurari de sanatat?
    2. Din cate stiu, toti romanii care sunt plecati cu contract sunt asigurati la Casele de asigurari din tarile de resedinta si, va asigur, nu suntem putini, asadar de ce ar trebui sa ne facem analizele in Romania?
    3. Aveti idee cum arata sistemul de sanatate din tarile europene versus Romania? Ca am beneficiat de analize genetice suportate de casa de asigurari, analize care in Romania in 2013 costau 900 de lei la spitalul Fundeni
    4. Aveti ceva frustrari legat de diaspora??? Nu ati reusit sa va acomodati si sa va integrati intr-o tara civilizata???

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.