G4Media.ro

VIDEO ADVERTORIAL Clotilde Armand: Votăm și învingem!

VIDEO ADVERTORIAL Clotilde Armand: Votăm și învingem!

Dragi locuitori ai Sectorului 1,
Avem un singur tur de alegeri locale, duminica aceasta, 27 septembrie. Avem o singură șansă să învingem un sistem politic corupt care ne ține prizonieri într-un oraș sinistrat și ne alungă în fiecare zi tinerii din țară.
Vă reamintesc câte zile am stat împreună prin frig, ploaie și vânt apărând statul de drept, pentru că un pesedist cu apucături de dictator a vrut să scape de pușcărie și era gata să ne scoată din Europa, să ne sacrifice ca țară, pentru propriul său bine.

Vă reamintesc cât de abjectă a fost această campanie electorală și cât de frică le este că se prăbușesc în gol. Au încercat toate metodele de intimidare: campanii de denigrare, procese, boicot al materialelor de promovare. Au folosit Poliția locală pe post de poliție politică, au trimis echipe de vuvuzele PSD-iste să mă urmărească și să transforme orice acțiune de teren în scandal și isterie.

Au furat țara timp de 30 de ani și au găsit acum o franțuzoaică, care a ales să fie româncă, pe post de ”mare dușman al poporului”.

Eu nu mă voi lăsa intimidată de metodele lor. Nu vă lăsați nici voi!

Sunt peste 20 de candidați la funcția de primar al Sectorului 1, aproape toți legați în secret de PSD. Toți lansează atacuri furibunde împotriva mea, a echipei mele de consilieri locali și a Alianței USR PLUS.

Niciun contracandidat nu s-a prezentat cu un program de guvernare locală, cu o viziune solidă pentru acest sector sau o dezbatere pe proiecte. Niciunul n-a luptat 4 ani de zile cot la cot cu noi împotriva PSD-ul lui Dragnea, Firea și Tudorache. Dimpotrivă. Au făcut blat cu PSD pentru tunuri din banii publici. Cu ajutorul lor, PSD vrea să ne închidă gura și să fure încă patru ani liniștiți. Da, patru ani risipiți din viața noastră! Acesta este singurul lor ideal și pentru el și-au turat motoarele manipulării la maxim.

Eu vă propun să construim împreună un oraș european. Vă propun să investim masiv, să folosim Pactul Verde European pentru a atrage fonduri europene la București. Vă propun un adevărat spital nou, nu o machetă înșelătoare. Parcări în loc de mașini pe trotuare. Școli extinse în loc de 3 schimburi. Parcuri în loc de multiple depozite de deșeuri. O poliție locală activă în loc de nepăsare. Vă propun un adevărat program de guvernare locală profesionist.

Oameni buni, schimbarea politică nu vine printr-un like sau comment, nu se întâmplă pe Facebook. Nu uitați că aveți o putere fantastică: votul. Nu-l irosiți! Convingeți-vă prietenii și familia să meargă neapărat la vot. Alegerile acestea trebuie să fie despre viitorul nostru și despre cum vrem să-l trăim. Gândiți-vă la asta pe 27 septembrie.

Sunt Clotilde Armand și vă aștept duminică la vot.

Împreună învingem!

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

27 comentarii

 1. O franțuzoaică mai româncă decât românii! Votați bucureșteni…Nu moldoveanca dansatoare!

  • Tradatori de neam si patrie, asta sunteti.
   Noi nu ne vindem tara!

  • Nea Nelule, mata aici!? Dar doamna Nina te stie plecat dupa covrigi ! Sau ai plecat dupa…covizi, ca sa ne…tragi clapa cu dosarele: ”Revolutia” si ”Mineriada”?

  • Ce ai tu de vânzare, mă? Lasă băi lache că va fură Firea și apa din lighean,nu doar de pe țeavă! Proastă nație!

  • Dragul meu te rog sa vezi materialul celor de la recorder. Doamna este romanca neaosa dupa port

  • Exact, doamna asta chiar poate ajuta sectorul 1 sa se modernizeze.

 2. Votati Engie si Egis, sugatorii de bani de la bugetul de stat!

 3. Haideți, doamna armand! Fără porcarii gen pactul verde european nu se poate?
  De ce trebui sa flutura alegătorilor idei bizare și neaplicabile nici în România, nici în București nici în sectorul 1? Nu mai bine le spune cetățenilor în fata ca nu se vor mai aproba planuri urbanistice idioate, ca se va percepe taxa de parcare pe toate străzile? Ca se va termina cu șantierele care bubuie noaptea și cu petrecerile nocturne în herăstrău? Pana la urma oamenii asta vor nu planuri digitale și ecologisme de 2 lei pardon, „fonduri europene” accesate prin consultanți gen barna.
  Mult succes duminica doamna Armand și sa îl ia dracu de plan verde/albastru /curcubeu ca nu de asa ceva avem nevoie

 4. Bravo Clotilde! Dar nu cred ca vei castiga. Sistemul este prea influent si oamenii din Sectorul 1 sunt prea puturosi ca sa iasa la vot. Va iesi iar tudorache .

  • Va câștiga. De fapt, noi vom câștiga, locuitorii sect. 1. Data trecută a pierdut la mustață, și numai datorită fraudelor. De data asta notorietatea i-a crescut, iar de PSD cred că s-au săturat mai mulți. Vom reuși să facem acel minim 5% peste candidatul de pe locul doi, necesari pentru a securiza victoria.

  • Daca lumea iese la vot, daca locuitorii sectorului 1 vor castiga si Clotilde va castiga.

  • Ce optimist esti,totusi voi iesi la vot sa bag oftica in pesedei. Chiar cred ca votul meu conteaza !

 5. Ce se va intampla in S1: se vor introduce demonstratiile pro-avort la care madama participa de regula, sau se vor elimina avorturile? Ia faceti-le o bucurie pensionarilor nostalgici dupa Ceausescu.

  • @inginer…
   Vezi ca doamna armând e o obișnuită a marsurilor anti-avort. https://www.vice.com/amp/ro/article/mbxvgn/marsul-anti-avort-steve-jobs-bucuresti
   Una dintre puținele voci pro-familie din usr

  • Bine, după toate mizeriile care i s-au făcut în campanie, de ce să nu arunce unul cu noroi și în ultima zi?!
   Dacă doamna Armand ar fi fost pro-avort, nici n-ar fi făcut 6 copii (dintre care 4 în viață), nici creștină practicantă (ortodoxă) n-ar f fost.
   Însă cei de pe partea stângă ar putea să-i reproșeze tocmai lucrul ăsta.

  • Deci facem o bucurie pensionarilor care duc dorul decretelor si decreteilor, s-a notat. Ce planuri are madame cu gheii?

  • Alt fake news marca PSD

 6. Fără circari ajungem departe!

 7. Chiar merita sansa de a fi primar, o sansa istorica pt sectorul 1. Duminica la vot,am vazut ce poate tudorache… nimic.

 8. Iesiti la vot
  La noi la munte se cam stie cum o sa fie. Noi nu mai punem de mult botul la borfasii astia pesedisti.
  Ar fi pacat sa lasati Bucurestiul iar pe mana acestor jigodii. Ar mai trece 4 ani degeaba.

 9. Sa iesim la vot, altfel Bucurestiul se va duce de rapa de tot.

 10. Bravo Clotilde !
  Duminica te votam primarita si votam USR la consilieri !

  PS. Succes !

 11. Lucrarea de masterat a Clotildei este publicata la https://dspace.mit.edu/bitstream/handle/1721.1/42604/37145438-MIT.pdf . Softul de plagiat zice ca e 23% plagiata, desi probabil exagereaza, fiindca unele duplicate apar in lucrari ulterioare. (Altii o plagiaza pe ea.) In plus, jumatate din cele ~160 pagini sunt copiate cu ghilimele din diverse tratate si conventii, si softul nu stie ca aia e legea, nu poti sa o parafrazezi. Am selectat doar exemple din articole mai vechi, copiate clar fara ghillimele. Sunt multe astfel de pasaje, dar mai am si altceva de facut. Dupa cum stim chiar de la tehnocrati, nu exista plagiat pe jumatate. Chiar si o fraza e suficienta ca dovada pentru furtul intelectual. Iata, va dau 6 aliniate pentru care si articolul plagiat este disponibil public.

  De exemplu, intr-un articol mai vechi cu ~20 de ani decat teza ( http://goo.gl/RjoI3y ), gasim cuvant cu cuvant o fraza „gandita” si „scrisa” de Clotilde Armand la pagina 28 a tezei ei, fara ghilimele:

  more specifically the world’s great and growing dependence on oil and its recently developed capabilities for constructing supertankers are themselves direct products of the burgeoning world economy

  Pagina 10 a lucrarii povesteste fara ghilimele, ceea ce se gaseste intr-o carte mai veche cu 4 ani decat teza ( http://goo.gl/g18FQi ):

  social and economic impacts: Environmental degradation has social and economic impacts with both monetary and non monetary components. The tourism and recreation industries, and commercial fisheries will decline after an oil spill. Health can be threatened

  La pagina 32 avem, fara ghilimele sau referinta, ceva ce gasim si intr-o carte care precede teza cu ~4 ani ( http://goo.gl/YaeW9q ):

  There are probably no two countries in the world which have an identical scale of social values, although countries at the same stage of economic and social growth will tend to have very similar scales, for instance in Western Europe. The most fundamental of these social values are human health and safety. Safety standards, for example, reflect the value attached to human life.

  Pagina 33, aceeasi carte mai veche ( http://goo.gl/Gibz5K ), aceeasi lipsa de ghilimele:

  Economically speaking, there is no more unfairness in the competition of sub-standard ships than in the competition of low paid labor, so long as the price paid for the labor is at least equal to its opportunity cost in its own country. [..] Many developing countries feel that the attempts of rich countries to force identical standards of safety on all countries are a device to lower the competitive position of the poor countries; they see the insurance companies as collaborating in this effort.

  La pagina 37, Clotilde trage, fara ghilimele, o concluzie cumva predestinata, deja scrisa intr-o carte mai veche cu ~20 de ani decat teza ( http://goo.gl/4YmMge ):

  We have the duty to protect the international environment and inaction can be as wrong as action. From this perspective, unilateralism can be a contribution to world order, helping to overcome the obstacles inherent in a voluntaristic international legal and political system. In conclusion, political strategies that can lead to greater environmental protection with reduced chance of confrontation must be pursued.

  De notat ca a doua fraza pastreaza numai jumatate din cuvintele cartii plagiate. Bravo!

  La pagina 39, intre doua fraze copiate cu ghilimele apare si creatia lui Clotilde, o frazulica. Dar vai, am mai citit acea fraza, cuvant cu cuvant, si intr-o carte din 1981 ( http://goo.gl/HRd8Zn ):

  Anything short of visible, immediate catastrophe is equivocal and invites equivocal response.

  La pagina 68 din teza Clotildei gasim:

  Indefinite delays can be caused by excessive appeals or unclear delineation of decision-making authority. Participation in a decision-making process provides the participant with a sense of ownership over resulting agreements or decisions. With this sense of ownership comes support for its implementation and, ultimately, the achievement of an efficient decision.

  Deja-vu? Aceleasi cuvinte, exact aceleasi, le scria cu 4 ani inainte Martha Duffli in teza ei de la University of Toronto, pagina 29 ( https://open.library.ubc.ca/cIRcle/collections/ubctheses/831/items/1.0098813 ). Clotilde nici macar nu o mentioneaza pe Martha, care nu e la o universitate asa reputabila. Ce sa mai vorbim de ghilimele. Coincidenta! Great minds think alike!

  • Ok, @Dacian Julien Cameleonul, acum inteleg motivul antipatiei tale pentru madam Clotilde. A plagiat.
   Nasol.
   Nu pot sa-i apar comportamentul, pentru ca tendinta asta de furtisag se poate manifesta si in alte domenii. Sa speram totusi ca greselile i se datoreaza faptului ca atunci era tanara si grabita, si intre timp s-a mai moralizat.

 12. Eu prefer să fiu melc, să mă duc când vreau să votez, și la 9 fără un sfert seara, dacă așa am chef, și clar nu voi pune ștampila pe o femeie care nu a știut să răspundă dacă a încheiat contracte cu statul sau nu.

 13. Știe și ea că nici de data asta nu va ocupa fotoliul de primar. Când Tudorache dădea măști prin sector, în starea de urgență, Clotilde mergea pe banda de alergat, la ea în vila din Dorobanți.

 14. Bolsonaro calarea calul, Clotilda calareste melcul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.