G4Media.ro

Adrian Streinu-Cercel, Institutul de Boli Infecțioase: Singura modalitate de prevenire a gripei…

Adrian Streinu-Cercel, Institutul de Boli Infecțioase: Singura modalitate de prevenire a gripei este vaccinarea, urmată de măsuri de igienă standard

Suspendarea cursurilor în anumite clase școlare și grupe de grădiniță din București din cauza numărului de elevi diagnosticați cu gripă “este o măsură absolut firească, având în vedere că transmiterea virusului este foarte ușoară și nu are niciun sens să îi lași și pe ceilalți să ia, când se poate face curățenie” corespunzător în clase, a declarat pentru Realitatea TV Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a anunțat în această dimineață că suspendă cursurile anumitor clase din 9 școli și grădinițe, din cauza numărului de cazuri de gripă înregistrate. Cursurile vor fi suspendate pentru 3 zile, începând de astăzi – 21 ianuarie, au declarat pentru Edupedu.ro reprezentanții ISMB.

Directorul Institutului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” a declarat că “singura modalitate de prevenire a gripei este vaccinarea, urmată de măsuri de igienă standard: să strănute acoperind gura, după care mâinile trebuie decontaminate cu apă și săpun“.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Daca hârtia igienica e parfumata mai e nevoie si de apa curenta la buda din curtea școlii?

  2. A inceput reclama pt rectoriada Carol Davila 2020?

  3. Ba Guran 2, oportunisthtii pullii (ca pizdii eratzi buni), ce kkt vrei? Aduci virusu’ din China si vrei bani ?! Luati exemplu de la Raresh +greiere-ORB +dormeo, proshtilor (ca ai mei nu sinteti).

  4. Gripa este pentru a ne face vizibila candidatura la UMF? Cum sa mascăm NULITATEA ȘI FURTUL decât printr-o banala gripa existenta de mii de ani pe pământuluil asta?

  5. Gripa pentru campanie la UMF?
    Circ, nulitate și incompetenta din partea acestui individ! Din păcate pentru noi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.