G4Media.ro

Adrian Miuţescu, susţinător al lui Ludovic Orban la şefia PNL, a fost…

Adrian Miuţescu, susţinător al lui Ludovic Orban la şefia PNL, a fost ales preşedinte al organizaţiei din Argeş

Adrian Miuţescu a fost ales sâmbătă în funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Argeş, fiind un susţinător al actualului lider al liberalilor Ludovic Orban la şefia partidului. Contracandidatul acestuia a fost Radu Perianu, susţinător al lui Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

Ludovic Orban a precizat că pentru el Argeşul este un judeţ aparte şi l-a felicitat pe Adrian Miuţescu şi echipa câştigătoare a alegerilor organizaţiei liberale Argeş.

„Îl felicit pe Adrian Miuţescu şi echipa sa pentru câştigarea alegerilor din Organizaţia PNL Argeş. Am dorit să fiu alături de ei, astăzi, pentru că pentru mine Argeşul este un judeţ aparte, în care am venit cel mai des de când sunt membru al Partidului Naţional Liberal, şi care a dat titanii liberali ai istoriei, Brătienii. Am fost aproape an de an la Muzeul Brătianu şi mă bucur că noi, PNL, am reuşit printr-o hotărâre de Guvern să îl scoatem din ghearele Consiliului Judeţean pesedist care îl transformase într-o cârciumă şi am înfiinţat Muzeul Brătianu la Florica, în semn de respect faţă de istorie şi faţă de marile realizări ale Brătienilor. Le-am transmis liberalilor argeşeni că nu mă las până nu vom câştiga acest judeţ. Nu mă las până nu scoatem din ghearele PSD Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Piteşti şi primăriile celor mai importante localităţi. Noua echipă trebuie să înceapă încă din prima zi munca de selectare a candidaţilor, de pregătire pentru viitoarele alegeri, chiar dacă ele sunt în 2024”, a scris Ludovic Orban, sâmbătă pe Facebook.

sursa foto: Facebook\ Ludovic Orban

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Tot mafia USL face legea in Arges.

  2. Curios faptul că hOrganu-Bețivanu are „succesuri” în județe pesediste.

  3. Chiar trebuie sa ne intereseze articolul asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.