G4Media.ro

Administraţia Porturilor Maritime începe asfaltarea drumurilor intens circulate din Portul Constanţa

sursa foto: G4Media/ Andreea Pavel

Administraţia Porturilor Maritime începe asfaltarea drumurilor intens circulate din Portul Constanţa

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa începe, în perioada următoare, asfaltarea tuturor drumurilor intens circulate din Portul Constanţa, lucrările urmând să se concentreze pe legăturile cu autostrada A4, inclusiv podul hobanat peste Canalul Dunăre-Marea Neagră şi pe partea de nord a portului, transmite Agerpres.ro.

Valoarea totală a lucrărilor este de 1,838 milioane de lei (fără TVA), sumă fiind asigurată din surse proprii ale companiei.

„Până la începerea campaniei agricole de recoltare, toate drumurile intens circulate din Portul Constanţa vor fi asfaltate”, dă asigurări CNAPMC, într-o postare pe Facebook, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, vor fi asfaltate 22 de sectoare de drum printre care drumul dintre Poarta 7 şi Poarta 9, afectat de traficul camioane, drumul care face legătura cu podul de la Poarta 5, drumul spre silozurile Anghel Saligny, accesul spre danele 43 şi 44, accesul la noua parcare de la rădăcina molului 3.

Toate lucrările, care totalizează peste 31.000 metri pătraţi de suprafaţă asfaltată, se vor derula pe durata a două luni, pentru ca toate drumurile să fie pregătite pentru afluxul de camioane determinat de viitoarea campanie agricolă.

„În prima fază a lucrărilor vor fi prioritare toate legăturile cu autostrada A4, apoi şantierele se vor muta spre nordul portului”, mai notează reprezentanţii CNAPMC.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...