G4Media.ro

Adevărul: Nepotul baronului de Olt, Paul Stănescu, singurul angajat al Direcției Sanitar…

Adevărul: Nepotul baronului de Olt, Paul Stănescu, singurul angajat al Direcției Sanitar Veterinare care încasează sporul maxim de 50% pe lângă salariu

Veronel Bolborea, şeful Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Olt, nepotul secretarului general al PSD Paul Stănescu, încasează un spor de 50% pe lângă salariu. Practic, venitul suplimentar lunar se ridică la 6.713 lei (brut). Bolborea este încadrat cu un salariu brut de 13.425 de lei lunar, dezvăluie Adevărul.ro

În schema DSVSA Olt sunt 75 posturi, iar acordarea de spor pentru condiţii deosebite de muncă/ vătămătoare/ periculoase, în procente cuprinse între 25% şi 50%, este prevăzută pentru 12 angajaţi. Bolborea este singurul angajat care încasează sporul la nivelul maxim permis, de 50%.

O altă beneficiară a sporului este cumnata directorului, Sabina Magdalena Vîlceleanu, jurist în cadrul instituţiei, care are şi funcţia de şef birou (în schema biroului sunt două posturi vacante, secretara, consilierul de la Resurse Umane şi un magazioner). Sporul pentru condiţii grele de muncă, în cazul juristei, este de 30%, adică un „brut“ de 2.738 lei.

Oamenii cu adevărat expuşi au lefuri mizere Şefii DSVSA primesc sporurile în baza unui buletin de determinare prin expertizarea locurilor de muncă, emis în ianuarie 2018. Şefii sindicatului din DSVSA au aflat întâmplător atât despre buletin, cât şi despre „lista scurtă“ a beneficiarilor.

Aceştia spun că în instituţie sunt oameni cu adevărat expuşi unor riscuri enorme, dar care nu beneficiază de acest spor. Exemplu ar fi oamenii trimişi să lichideze porci pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane.

Citește integral pe Adevărul.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Spor de nepot de baron. De baron tractorist.

  Ce-i aia spor in capitalizm ?

  • Face parte din ritualul tuturor instituțiilor de stat. „Aici sunt banii dvs.!”- la proștii îmbuibați.

 2. Mooooie la jigodiile comuniste. Multă mooooie. La toți baronii si hoții pesede. Ca să vă țină de foame de jeguri comuniste.

 3. Reteta este patentata si practicata si de fratii nostri mai mari de la care trebuie sa luam lumina:
  Vezi Trump si ce pozitii ocupa in Casa Alba fiica si ginerele lui.

 4. Licheaua bugetara #2936420

  • Sa ne pupi in fund, postacule!
   Si tu ai votat! Si tu esti vinovat!

  • Mergeți la RAR OLT sa vedeti acolo pe țăranul de Petrache Marcel fratele senatorului PSD, Mirea Simunuca. Nu sta la serviciu, numau cu masina de serviciu prin oras umbla.

 5. Dacă e ăla din poză, dati-i bani mulți, mi-e milă de el !

 6. Nu se poate așa ceva !!! Cum e posibil atâta golanie?? Ce face golanul asta de 200de milioane/lunar???minerii ce *spor de muncă grea*au? Incredibil ce nemernicie,ce mama/dracu ați făcut criminalilor din banii țării?

 7. Veronel Bolborea – numele si fata il recomanda ca om cu bun simt si un profesionist desavarsit.
  Sa-l trimitem deci sa asomeze porcii cu pesta!

 8. Ce-ai facut Holguto ? Ai facut legea 153/2017, a praduirii cu spor a fondurilor publice ? Ce dracu salarizare UNITARA exista daca exista si sporuri intre nimic si 50 % pentru aceeasi functie ?
  Nu cred ca exista pe planeta in vreo economie normala la cap SPORURI de 50%, mai ales din fonduri publice !!!!!!! Idiotii care au facut legea, presati de idiotul care a promis ”dublarea”au produs un esec rasunator pe care au trebuit sa il ajusteze cu compensatii si sporuri ! Sporurile au fost pastrate si ca element de santaj si ca recompensa pentru cei care s-au nascut smecheri-ca asta !!
  Nu vad rostul sporurilor la bugetari si ele nu pot fi mai mari de 5-10% si asta pentru conditii speciale/vatamatoare care ar putea fi numai pentru cei care pot intra intamplator in contact cu conditii vatamatatoare gen : radiatii (si nu pentru cel care lucreaza continuu in conditii de radiatii caci acesta trebuie sa aiba salariul acoperitor si pentru acest risc) !

 9. Taranul de la Visina , Bolborea Veronel, a inmatriculat masinile institutiei de stat DSVSA OLT cu anul lui de nastere OT-77-ZEN si OT-77-XYZ. Cum se explica ca la Visina, unde se afla ferma de porci a familei Stanescu -SC TOMAK ,a aparut pesta porcina doar dupa ce Bolborea a intrat in concediu medical ca sa nu fie demis sau detasat, desi pesta porcina africana colcaia in sudul judetului inca din vara in localitatile :Corabia,Celei,Orlea, Vartopu,Grojdibodu,Ianca,Garcov,Studina.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.