G4Media.ro

Acuzații de viol la Spitalul de Psihiatrie din Oradea / Un asistent…

Sursa foto: Facebook / Dorin Birta

Acuzații de viol la Spitalul de Psihiatrie din Oradea / Un asistent medical e acuzat că ar fi agresat sexual o tânără de 18 ani / ”Deocamdată, este greu de știut care este adevărul. Nu există martori, nu a auzit nimeni nimic”

Un asistent medical de la Secția de Psihiatrie III a Spitalului Județean Bihor este acuzat că ar fi agresat sexual o pacientă de 18 ani, informează Agenția de presă Rador, care citează Radio Cluj. Conducerea unității medicale l-a suspendat pe perioada cercetărilor, spune dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean din Oradea.

Asistentul medical (peste 50 ani) a fost reclamat de aparținătorii tinerei de 18 ani că ar fi comis o agresiune sexuală asupra acesteia, la sfârșitul săptămânii trecute.

Cazul a intrat în atenția Parchetului și al Poliției, dar este cercetat și de o comisie de cercetare administrativă a Spitalului.

”Am primit sesizarea de la victimă și am întocmit o comisie de cercetare administrativă. Victima a fost trimisă și la Medicină Legală, de unde așteptăm rezultatele pentru a vedea dacă există ceva ce-l poate incrimina pe asistent. Aparținătorii au sesizat și Poliția, au fost luate declarații. Deocamdată, este greu de știut care este adevărul. Nu există martori, nu a auzit nimeni nimic. Așteptăm rezultatele de la Medicină Legală și cele ale Comisiei Spitalului”, a declarat dr. Gheorghe Carp.

Pacienta a fost internată la Psihiatrie de familie pentru probleme cu alcoolul, spun surse medicale.

Între timp, conducerea Spitalului l-a suspendat pe asistentul medical până la finalizarea anchetei.

”A fost trimis în concediu de odihnă, cu obligația de a se prezenta la audieri în fața unei comisii de cercetare administrativă pe care am dispus-o imediat”, a mai precizat dr. Carp.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au refuzat să ofere detalii din anchetă, justificând că datele ”ar fi în măsură să pericliteze rezultatul anchetei”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...