G4Media.ro

Actrița Scarlett Johansson a dat în judecată Disney. Compania a lansat filmul…

Actrița Scarlett Johansson a dat în judecată Disney. Compania a lansat filmul ”Black Widow” simultan în cinematografe și pe platforma online Disney+, prejudiciind-o pe actrița care avea comision din vânzarea de bilete

Disney și-a încălcat contractul prin lansarea filmului „Black Widow” pe serviciul său de streaming, Disney +, susține actrița Scarlett Johansson, în procesul intentat joi, la Curtea Superioară din Los Angeles.

Filmul a fost lansat simultan în online și în cinematografe, fapt care a nemulțumit-o pe actriță, deoarece o parte din salariul acesteia, pentru această producție, era bazat pe un comision din biletele vândute în cinematografe, anunță CNN. Ea susține că avea o promisiune clară din partea companiei pentru ca filmul să fie prezentat inițial doar în cinematografe. „Așa cum știe doamna Johansson, Disney, Marvel și majoritatea celorlalți de la Hollywood, lansarea unei producții este dedicată exclusivă cinematografelor. Compania Disney a fost conștientă de această promisiune, dar a ordonat totuși Marvel să-și încalce angajamentul și lansează filmul pe platforma Disney + chiar în aceeași zi în care a fost lansat în cinematografe”, susține avocatul actriței.

Disney a răspuns joi spunând că „nu există nicio bază pentru această acțiune în instanță” și că procesul este „deosebit de trist și tulburător pentru lipsa de respect față de efectele oribile și prelungite ale pandemiei COVID-19”. „Disney a respectat pe deplin contractul doamnei Johansson și, în plus, lansarea filmului pe Disney + i-a îmbunătățit semnificativ capacitatea de a câștiga o compensație suplimentară în plus față de cei 20 de milioane de dolari pe care i-a primit până în prezent”, a anunțat un purtător de cuvânt al Disney.

Sursa foto: Instagram / scarlett.actress

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ce idee buna, să-i de-a în judecată!

    Sigur o s-o angajeze și altă dată!

  2. @Kingrocker:”…să-i de-a?”😂
    De-a baba oarba,sau ce?
    Grea e pentru unii gramatica asta de clasa a 4-a!🙄

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.