G4Media.ro

Actorul Vlad Zamfirescu a fost numit manager al Teatrului Bulandra, prin dispoziția…

Actorul Vlad Zamfirescu a fost numit manager al Teatrului Bulandra, prin dispoziția primarului Gabriela Firea

Actorul Vlad Zamfirescu este noul manager al Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra”, potrivit dispoziţiei semnate de primarul general, Gabriela Firea.

„Pentru mine, oamenii din teatru, pe care-i preţuiesc enorm, reprezintă esenţa de suflet şi minte care ne înnobilează şi ne fac viaţa mai frumoasă în orice moment şi mai ales în situaţiile grele. Aşa cum am făcut până acum, voi fi în continuare alături de ei şi voi aloca domeniului cultural atenţia pe care o merită. Trebuie să înţelegem cu toţii că, fără cultură, o naţiune nu poate exista”, transmite Firea într-un comunicat de presă.

Reamintim că numirea lui Zamfirescu în poziția de manager vine ca urmare a unei scrisori deschise semnate de mai mulți actori ai Teatrului Bulandra, care au acuzat managementul defectuos al Catincăi Maria Nistor.

Actrița Catinca Maria Nistor a ajuns în septembrie, 2019 (la numai 31 de ani) director al Teatrului Bulandra. Din postura de director adjunct, aceasta a preluat funcția de manager, în regim de interimat, imediat după decesul directorului Ducu Darie.

Interimatul trebuia să dureze doar 120 de zile, conform legii, însă primăria capitalei nu a mai organizat concurs pentru ocuparea postului. Contractul actriței în fruntea Teatrului a fost prelungit pur și simplu, iar de aici problemele în interirorul instituției au continuat.

Zielele trecute, într-o scrisoare publicată pe Facebook, mai mulți actori ai Teatrului semnalau managementul defectuos. Se preciza, de asemenea, că actorul Marius Manole a renunţat la colaborarea cu instituţia, că angajamentul lui Constantin Dogioiu nu a mai fost prelungit şi că alţi doi actori s-au văzut nevoiți să demisioneze.

În consecință, primarul Gabriela Firea l-a numit director interimar pe actorul  Vlad Zamfirescu .

Sursa Foto: Facebook/Vlad Zamfirescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Nu am înțeles nimic din articolul asta.

    E din categoria „sa fie cava ce umple mintea”?

  2. Nu ca mi-ar păsa, dar ăștia sar lejer de la actorie la management. Oare care dintre joburile astea îl fac pe sponci, că pare a fi nevoie de studii total diferite și niciunde nu se precizează care dintre ei a studiat managementul in paralel cu actoria :P….a, da, am uitat, în Romania e apreciată skoala vieții.