G4Media.ro

Actorul Mark Hamill, care l-a interpretat pe Luke Skywalker în saga „Star…

Actorul Mark Hamill, care l-a interpretat pe Luke Skywalker în saga „Star Wars”, a devenit ambasador al UNITED24, platforma de strângere de fonduri inițiată de Zelenski

Actorul Mark Hamill, cunoscut la nivel mondial pentru interpretarea lui Luke Skywalker în saga „Star Wars”, a devenit ambasador al platformei UNITED24 şi a discutat, joi, cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

„Lumina va învinge întunericul. Eu cred în asta, oamenii noştri cred în asta”, i-a spus preşedintele Zelenski. „Vă mulţumim că v-aţi asumat această misiune dificilă de a fi primul ambasador care a ajutat Ucraina să strângă fonduri pentru Armata de drone, pentru a-i sprijini pe apărătorii noştri. Este cu adevărat important!”

Mark Hamill şi Volodimir Zelenski au discutat şi despre următorii paşi ai actorului în susţinerea UNITED24.

„În această luptă lungă şi inegală, Ucraina are nevoie de sprijin suplimentar continuu. De aceea am fost onorat că preşedintele Zelenski mi-a cerut să devin ambasador al Armatei Dronelor”, a spus Mark Hamill.

„Ştiu sigur că ucrainenii au nevoie de drone pentru a-şi proteja pământul, libertatea şi valorile întregii lumi democratice. Acum este cel mai bun moment pentru ca toată lumea să se unească şi să ajute Ucraina să se ridice în acest război cu imperiul răului”, a subliniat el.

Proiectul „Armata Dronelor” este un program complex al platformei de strângere de fonduri UNITED24, Statului Major al Forţelor Armate, Ministerului Transformării Digitale şi Serviciului de Comunicaţii Speciale de Stat, care prevede achiziţia regulată de drone, repararea şi înlocuirea acestora.

UNITED24 este o platformă de strângere de fonduri, iniţiată de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Este locul central pentru donaţii caritabile în sprijinul Ucrainei. În primele patru luni de funcţionare, UNITED24 a strâns peste 180 de milioane de dolari de la cetăţeni din 110 ţări din întreaga lume.

Printre ambasadorii UNITED24 se numără sportivi celebri – Andrei Şevcenko şi Elina Svitolina, directorul de creaţie al Balenciaga – Demna, actorul american – Liev Schreiber, trupa Imagine Dragons, cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. 🗽💫