G4Media.ro

Actorul Keanu Reeves a donat 70% din salariul său de la „Matrix”,…

Sursa foto: Captură video

Actorul Keanu Reeves a donat 70% din salariul său de la „Matrix”, 30 de milioane de dolari, pentru cercetări în domeniul leucemiei / Este o boală cu care s-a confruntat timp de un deceniu sora lui mai mică, Kim

Actorul Keanu Reeves a donat 70% din salariul său de la primul film „Matrix”, lansat în 1999, pentru a ajuta la cercetări contra leucemiei, adică în jur de 30 de milioane de dolari, scrie News.ro, care citează site-ul Lad Bible.

Lupta contra leucemiei l-a afectat pe Keanu Reeves. Este o boală cu care s-a confruntat timp de un deceniu sora lui mai mică, Kim. Diagnosticată în 1991, boala a intrat în remisie în 2001.

Actorul, întotdeauna discret cu acţiunile sale caritabile, şi-a înfiinţat propria fundaţie pentru a ajuta spitalele de copii şi pentru a susţine cercetări în domeniul cancerului.

De asemenea, Keanu Reeves a renunţat la părţi semnificative din salariu pentru a permite altor membri ai distribuţiei şi ai echipei să beneficieze de un buget mai mare. Contractul său pentru continuările „Matrix” a inclus o reducere semnificativă a salariului, astfel încât mai mulţi bani să poată fi disponibili pentru costume şi lucrătorii cu efecte speciale.

A patra parte din saga „Matrix”, intitulată „Resurrections”, a fost lansată pe 22 decembrie. Keanu Reeves şi Carrie Ann-Moss au revenit în rolurile lor, precum şi Jada Pinkett-Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (agentul Johnson) şi Lambert Wilson (Merovingien).

Printre noile apariţii se numără Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Christina Ricci şi Priyanka Chopra.

Sursa foto: Captură video

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Elon Musk cat a donat?

  • 50 de milioane de dolari numai anul asta catre cei de la Johns Hopkins Children’s Hospital + cei 11 miliarde de dolari pe care o sa ii plateasca ca impozit 😉

  • A fost fortzat de legislatia fiscala americana sa plateasca aia 11 miliarde (deoarece suma a fost o bonificatie, nu investitie directa si trebuia sa plateasca impozit pe capital gains la 10 ani limita). S-a plans mascariciul „binefacator” peste tot ca vezi domne cat impozit plateste. De manipularea pietei crypto si profiturile imense + ruinarea atatora nu zici nimic? S a facut un cult de elonezi vad in jurul lui. Omul e fara scrupule, se da fondator cand de fapt a preluat Tesla de la alti baieti destepti. Nu mai zic ca o arde ca e autist ca sa fie simpatic, ciudat, acum 20 de ani nu se balbaia deloc.

 2. Un om cu adevarat remarcabil acest Keanu Reeves, mare actor dar in acelasi timp un om atat de modest si simplu, cititi povestea lui, bravo lui

 3. Cât ai donat și tu…

  • @Xxl….cât a donat și ma-tă !!!😂😂😂😂😂

 4. Inspirant din multe puncte de vedere acest om … 👏

 5. Au fost crescuți altfel… Și ăștia și-au muncit banii! Închipuiți-vă să facă barosanii de la noi (care s-au îmbuibat cu bani publici) asemenea gesturi. 🤣 De ex. baronul Marian Oprișan, care-i mult mai avut ca fraieru’ ăla de Keanu Reeves…